BLOG

Genti si rucsacuri Thule personalizate cu logo-ul tau

Branduri
Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Genti si rucsacuri Thule personalizate cu logo-ul tau

Esti in cautarea unor rucsacuri sau genti de calitate premium pe care doresti sa le asociezi cu imaginea brandului tau? Iti recomandam sa analizezi cu mare atentie gama de produse a producatorului suedez Thule, care include rucsacuri si genti care pot fi imprimate cu logo-ul sau sloganul tau. Thule este un brand foarte cunoscut la nivel mondial care produce o gama larga de produse premium pentru diverse activitati in aer liber, drumetii si camping.

 

Cuprins:

1... Despre THULE

2... Rucsacuri si genti THULE

3... Personalizarea produselor THULE

thule

 

1... Despre THULE

Oriunde te duce pasiunea ta

In 1942, Thule a fost fondata, cand Erik Thulin, un adevarat iubitor de aer liber, a pus numele Thule pe o asa-numita capcana de pescuit la stiuca (unelte de pescuit) pe care a proiectat-o si a inceput sa o vanda pescarilor din Scandinavia. Sub motto-ul "Bring your life", Thule ofera la nivel global o gama larga de produse premium pentru persoanele active, care le permit sa aduca ceea ce le pasa cel mai mult – in siguranta, usor si cu stil.

Fie ca este vorba de explorarea naturii spectaculoase in aer liber sau de a calatorii prin lume cu familia si prietenii, cu totii avem pasiunea de a ne bucura de o viata activa. Thule ne impartaseste dorinta de a petrece mai mult timp bucurandu-ne de pasiunile noastre – ceea ce inseamna mai putin timp ingrijorandu-ne cum sa transportam in siguranta toate lucrurile de care avem nevoie.

De la genti pentru camera video pana la huse pentru laptop, genti de voiaj si rucsacuri, gama de genti Thule consta din diferite genti inteligente care functioneaza bine pe biciclete, masini si alte mijloace de transport. Gentile si rucsacurile Thule se adapteaza ritmului rapid al vietii in oras sau provocarii de a trai in salbaticie.

 

genti si rucsacuri thule

Acesta este Thule

De mai bine de 75 de ani, Thule creeaza solutii pentru a simplifica aventurile si calatoriile noastre. Thule se angajeaza sa dezvolte produse inteligente, elegante, ecologice, de inalta calitate, sigure si usor de utilizat, astfel incat sa poti transporta in siguranta lucrurile de care iti pasa cel mai mult.

Oricare ar fi pasiunea ta, indiferent de cautarea ta.

Oriunde ai merge, orice ai aduce.

Cu Thule, esti liber sa-ti traiesti viata activa din plin.

Adu-ti placa

Adu-ti bicicleta

Adu-ti schiurile

Adu-ti echipamentul

Adu-ti copiii

Adu-ti dragostea

Adu-ti visele

Adu-ti pasiunea

Bring your life.

 

2... Rucsacuri si genti THULE

Cauti noul tau rucsac preferat pentru laptop? Nu mai cauta. Rucsacurile Thule pentru laptop sunt construite pentru rigorile vietii de zi cu zi, cu organizare inteligenta si protectie fiabila pentru laptopul tau. Indiferent daca esti in cautarea unui rucsac, servieta sau husa, gentile Thule pentru laptop iti protejeaza laptopul si sunt construite pentru a rezista loviturilor si zgarieturilor din viata de zi cu zi.

Rucsacurile si gentile Thule au compartimente inteligente de depozitare si o gama variata de modele pentru a se potrivi stilului tau. Cu servietele Thule robuste pentru laptop, poti face fata provocarilor zilei stiind ca laptopul este protejat de impacturi si zgarieturi.

thule

Simti adrenalina care vine odata cu explorarea unui loc nou? Rucsacurile si gentile Thule sunt construite pentru calatorii de neuitat. Cele mai multe rucsacuri sunt ambalate (fara joc de cuvinte) cu functionalitati – despre care s-ar putea sa nu stii ca exista! Totul, de la forma curelelor rucsacului pana la buclele de rucsac de pe fundul rucsacului, totul are o functie speciala.

Vezi aici gama completa de rucsacuri si genti Thule.

Iti prezentam in continuare cateva modele de genti si rucsacuri Thule, care pot fi personalizate cu logo-ul tau.

 

Gentuta de accesorii pentru bagaj, 21MAR1674, 21x14.5x4 cm, Thule by AleXer, Nylon, Negru

Geanta de accesorii pentru a stoca banci de alimentare, casti, cabluri de incarcare sau alte accesorii electronice. Vine cu 5 bucle elastice si doua buzunare cu fermoar. Buzunarul si cablul de trecere permit stocarea unei banci de alimentare in interiorul carcasei in timp ce dispozitivul dvs. este incarcat. Tip: accesoriu bagaj. Material: poliester. Dimensiune: 21 x 14.5 x 4 cm. Greutate bruta: 0,150 kg.

Gentuta de accesorii pentru bagaj, 21MAR1674, 21x14.5x4 cm, Thule

 

Rucsac sport casual 20L, Thule, 18SEP4194, 30x43x22 cm, Poliester, Nylon, Negru

Produs din material reciclat ecologic, acest rucsac aprobat Bluesign® este o alegere durabila. Dispune de un buzunar captusit inalt care se potriveste unui MacBook® de 16 inchi sau unui PC de 14 inchi, precum si mai multe buzunare pentru depozitare si acces usor la accesoriile mici. Panoul de baza captusit face acest rucsac foarte durabil. Material: poliester, nylon. Dimensiune: 30 x 43 x 22 cm. Greutate: 0,568 kg.

Rucsac sport casual 20L, Thule

 

Geanta laptop, 21MAR1041, 42x30x10 cm, 15.6 inch, Thule by AleXer, Nylon, Negru

Geanta pentru laptop cu un compartiment principal cu fermoar, cu o husa de laptop de 15,6" captusita si o husa pentru tableta de 10". Vine cu un compartiment intern special pentru a mentine dispozitivul si incarcatoarele separate, un buzunar interior captusit pentru a proteja telefonul, ochelarii de soare sau alte valori, mai multe buzunare in interior, in panourile din fata si din spate. Contine tunel pentru carucior, panou din spate captusit si curele de umar detasabile si captusite. Rezistenta la apa. Tip geanta: geanta laptop. Material: nylon. Dimensiune: 42 x 30 x 10 cm. Greutate bruta: 0,670 kg. Geanta este excelenta pentru a-ti transporta laptopul in conditii de siguranta.

Geanta laptop, 21MAR1041, 42x30x10 cm, 15.6 inch, Thule by AleXer, Nylon, Negru

 

3... Personalizarea produselor THULE

Rucsacurile si gentile premium de la Thule pot fi integrate usor in campaniile tale de promovare si loializare. Iti poti rasplati cei mai buni angajati, colaboratori, parteneri si clienti cu aceste genti si rucsacuri personalizate de calitate superioara. Imaginea ta se va asocia astfel cu niste produse premium, de foarte buna calitate, ale producatorului suedez Thule. Gentile si rucsacurile Thule se pot imprima folosind urmatoarele tehnici de personalizare: digital transfer, transfer, serigrafie si chiar si broderie pentru unele modele.

Gama de genti personalizate Thule, cat si gama de rucsacuri personalizate Thule este disponibila la Everestus cu livrare in aproximativ 7 zile lucratoare. Daca iti doresti sa comanzi un produs Thule cu personalizare inclusa, trebuie doar sa alegi geanta Thule pe care ti-o doresti, sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina produsului respectiv, iar noi iti vom face o calculatie de pret si iti vom estima termenul de livrare. Comanda se face simplu si usor, iar in cateva zile poti avea propriile tale genti personalizate Thule.

genti thule

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de obiecte si materiale promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.