BLOG

Hanorace pentru copii care se pot personaliza cu logo sau mesaj

Textile
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Hanorace pentru copii care se pot personaliza cu logo sau mesaj

Daca administrezi un club sportiv, o scoala privata sau o asociatie care desfasoara activitati in special pentru copii, iti recomandam sa analizezi gama de hanorace disponibila la Everestus. Hanoracele pentru copii se pot personaliza cu logo-ul clubului, al scolii sau a asociatiei, devenind astfel excelente materiale promotionale prin intermediul carora te poti promova sau poti sa-ti cresti notorietatea. Este foarte frumos sa vezi copiii imbracati la fel, cu aceleasi hanorace personalizate, la diverse competitii sportive, actiuni in aer liber sau la diverse evenimente culturale sau artistice. Hanoracele personalizate le vor da copiilor sentimentul de apartenenta fata de clubul, scoala sau asociatia in care activeaza.

 

La Everestus gasesti o gama foarte extinsa de hanorace pentru barbati, pentru femei, dar si pentru copii. Hanoracele pentru copii sunt disponibile pe culorile alb, albastru, galben, gri, negru, portocaliu, rosu, roz si verde. Asadar, poti gasi hanoracul pe culoarea ta preferata si sa-l personalizezi cu logo-ul tau sau cu un mesaj interesant adaptat evenimentului pe care il organizezi.

In functie de stilul pe care il preferi, poti opta pentru hanorace cu gluga sau bluze la baza gatului de la branduri ca si Makito, Sol's sau THClothes. Unele hanorace au inchiderea cu fermoar in timp ce altele sunt simple fara inchidere. Hanoracele pentru copii sunt fabricate din bumbac si poliester.

Vezi aici gama completa de hanorace cu gluga pentru copii.

Vezi aici gama completa de bluze la baza gatului pentru copii.

Pe langa cluburile sportive, scolile private sau asociatiile care organizeaza activitati pentru copii, hanoracele pot fi o optiune si pentru firmele si companiile mari care au multi angajati. Aceste firme isi pot comanda hanorace personalizate cu logo-ul lor, pe care sa le ofere cadou copiilor angajatilor cu ocazia diferitelor evenimente de pe parcursul unui an.

In continuare iti prezentam cateva modele de hanorace pentru copii, care pot fi personalizate cu imaginea brandului tau, si care pot fi comandate de la Everestus. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina hanoracului pe care ti-l doresti, iar noi ne ocupam ca toate informatiile legate de preturi si termene de livare sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil.

 

Hanorace recomandate:

1... Sweatshirt, unisex, 44175, 20FEB13813, Poliester, Galben

2... PHOENIX KIDS. Children's unisex hooded sweatshirt, Kids, 50% cotton and 50% polyester: 320 g/m², Acqua blue

3... Bluza pentru Copii, 42FEB234904, THC Delta Kids, Bumbac, Poliester, Unisex, Rosu

4... STONE-KIDS HOODIE- 260g, Polyester/Cotton, French Navy, MALE

5... NEW SUPREME-KIDS- 280g, Polyester/Cotton, black, MALE

6... Bluza pentru Copii, 42FEB234841, Classic Set in Sweat, Bumbac, Poliester, Unisex, Verde

 

1... Sweatshirt, unisex, 44175, 20FEB13813, Poliester, Galben

Hanorac cu gluga pentru copii fabricat din poliester 100%, 265 g/m². Acest model de hanorac este disponibil pe culorile verde, negru, roz, alb, galben, portocaliu, rosu, albastru, albastru dark. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin serigrafie, transfer, digital transfer si broderie.

 

hanorac cu gluga pentru copii model 01

2... PHOENIX KIDS. Children's unisex hooded sweatshirt, Kids, 50% cotton and 50% polyester: 320 g/m², Acqua blue

Hanorac unisex cu gluga pentru copii, 50% bumbac si 50% poliester (320 g / m²). Interiorul cardat. Cusatura 1x1 la incheieturi si la talie. Buzunar Marsupial. Gluga captusita conform standardelor de securitate ale Uniunii Europene. Acest model de hanorac este disponibil pe culorile albastru acqua, gri heather light, roz, negru, albastru navy, albastru royal, rosu. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin serigrafie, transfer, digital transfer si broderie.

 

hanorac unisex pentru copii model 02

3... Bluza pentru Copii, 42FEB234904, THC Delta Kids, Bumbac, Poliester, Unisex, Rosu

Hanorac pentru copii (300 g/m²) din bumbac (50%) si poliester (50%). Acest model de hanorac este disponibil pe culorile negru, albastru marin, albastru royal, gri, portocaliu, rosu, verde army. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin serigrafie, broderie si transfer.

 

bluza pentru copii model 03

4... STONE-KIDS HOODIE - 260g, Polyester/Cotton, French Navy, MALE

SOL'S STONE Kids, Hanorac 260g /mp Hanorac pentru copii, cu fermoar si buzunar tip marsupiu in fata. Tiv si mansete din material reiat, cusatura laterala. Eticheta de marime fara marca. Detalii material: 260g / m², 50% bumbac - 50% poliester OEKO-TEX. Dimensiuni 6 ani: 106-116cm, 8 ani: 118-128 cm, 10 ani: 130-140 cm, 12 ani: 142-152 cm. Acest model de hanorac este disponibil pe culorile negru, albastru french. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin broderie, serigrafie, digital transfer, screen transfer, transfer reflectiv.

 

hanorac pentru copii cu fermoar model 04

5... NEW SUPREME-KIDS- 280g, Polyester/Cotton, black, MALE

SOL'S NEW SUPREME Kids, Sweater  280g/m². Bluza pentru copii. Guler, tiv si mansete din material reiat, banda intarita pentru acoperirea cusaturii la guler ,cusaturi laterale. Detalii material: 260g / m², 50% bumbac - 50% poliester. Marimi: 4 ani: 96-104cm, 6 ani: 106-116 cm, 8 ani: 118-128 cm, 10 ani: 130-140 cm, 12 ani: 142-152 cm. OEKO-TEX. Acest model de hanorac este disponibil pe culorile negru, albastru navy, gri. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin broderie, serigrafie, digital transfer, screen transfer, transfer reflectiv.

 

bluza pentru copii model 05

6... Bluza pentru Copii, 42FEB234841, Classic Set in Sweat, Bumbac, Poliester, Unisex, Verde

Bluza pentru copii fabricata din 80% bumbac si 20% poliester, 280 g/m². Acest model de hanorac este disponibil pe culorile albastru dark, albastru light, alb, rosu, negru, gri, galben, verde, albastru. Hanoracul se poate personaliza atat pe fata, cat si pe spate, prin broderie, digital transfer, serigrafie, transfer.

 

bluza pentru copii din bumbac model 06

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.