BLOG

Hanorace si tricouri Gildan personalizate cu logo-ul tau

Branduri
Textile
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Hanorace si tricouri Gildan personalizate cu logo-ul tau

Produsele textile Gildan sunt cunoscute la nivel mondial, fiind foarte populare in industria de materiale promotionale. Tricourile, bluzele si hanoracele Gildan sunt personalizate si decorate in majoritatea atelierelor care se ocupa cu personalizarea produselor textile. La Everestus gasesti o gama variata de produse marca Gildan cum ar fi tricouri clasice la baza gatului, dar si bluze si hanorace cu gluga. Hanoracele si tricourile Gildan pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul tau, devenind astfel excelente materiale promotionale textile pe care sa le oferi angajatilor, colaboratorilor si clientilor tai.

 

Cuprins:

1... Despre Gildan

2... Tricouri Gildan

3... Bluze si hanorace Gildan

4... Personalizarea produselor Gildan

 

1... Despre Gildan

 

Gildan - lider in productia de imbracaminte

Gildan este unul dintre cei mai mari producatori de imbracaminte integrati pe verticala din lume, cunoscut si specializat in vanzarea de materiale promotionale textile. Companiile aleg produsele Gildan pe care apoi le personalizeaza dupa cum considera de cuviinta.

 

Gildan - Un lant de aprovizionare integrat vertical

Gildan a fost intemeiat pe convingerea ca detinerea fabricilor si controlul fiecarui pas din proces este cea mai buna modalitate de a face imbracaminte grozava. De la filarea propriilor fire pana la asamblarea articolelor de imbracaminte finale si distribuirea produselor, Gildan prefera sa faca totul. Aceasta integrare verticala ofera un control si vizibilitate de neegalat pe intregul lant valoric si permite implementarea de practici de mediu si de munca, de varf in industrie. Prin derularea propriilor operatiuni Gildan isi permite sa controleze mai bine eficienta operationala, costurile si calitatea produselor, precum si sa ofere un lant de aprovizionare fiabil cu timpi scurti de productie/livrare. Gildan are cateva puncte forte printre care putem enumera: expertiza in productie la scara larga, la costuri reduse; branduri de top, produse si relatii cu clientii; practici durabile si etice; o forta de munca globala puternica.

 

Gildan - acoperire foarte vasta

Tricourile si hanoracele Gildan sunt vandute in America de Nord, Europa, Asia-Pacific si America Latina distribuitorilor en-gros, atelierelor care se ocupa cu personalizarea produselor, precum si comerciantilor cu amanuntul si direct consumatorilor, in primul rand prin platformele de comert electronic. In plus, Gildan produce si vinde unor companii de top din domeniul atletismului si al stilului de viata, care distribuie aceste produse prin propriile canale de vanzare cu amanuntul. Operatiunile de productie ale lui Gildan sunt situate in America Centrala, Bazinul Caraibelor, America de Nord si Bangladesh.

hanorace si tricouri gildan

 

2... Tricouri Gildan

Tricourile de la Gidan sunt materiale promotionale textile foarte populare, fiind preferate de multe firme si companii. In continuare iti prezentam cateva modele de tricouri Gildan care se pot personaliza cu logo si slogan.

Vezi aici gama completa de tricouri Gildan.

 

T-shirt, unisex, S-XXL, Gildan by AleXer, Bumbac

Tricou 100% din bumbac greu, cu gat rotund. 180 g/m² (alb 170 g/m²).

Material: bumbac.

Marimi: L, M, S, XL, XXL.

Culori disponibile: galben, albastru light, verde kiwi, verde, albastru dark, negru, gri light, gri, roz, portocaliu, rosu, albastru, gri dark, alb, auriu galben.

Model: la baza gatului.

Lungime maneca: maneca scurta.

Gen: unisex.

Stil: casual.

 

tricouri gildan

 

T-shirt, masculin, S-XXL, Gildan by AleXer, Ringspun Bumbac

Tricou 100% din bumbac ringspun, tricou cu gat rotund. 153 g/m² (alb 144 g/m²).

Material: bumbac.

Marimi: L, M, S, XL, XXL.

Culori disponibile: rosu claret, albastru, albastru dark, negru, verde, alb, gri light, gri, galben, portocaliu.

Model: la baza gatului.

Lungime maneca: maneca scurta.

Gen: masculin.

Stil: casual.

 

3... Bluze si hanorace Gildan

Bluzele si hanoracele de la Gildan sunt disponibile intr-o gama variata de culori si marimi. Sunt produse textile de buna calitate realizate din bumbac si poliester, care se pot personaliza cu imaginea brandului tau.

Vezi aici gama completa de bluze Gildan.

Vezi aici gama completa de hanorace Gildan.

 

Sweatshirt, unisex, S-XXL, Gildan by AleXer, Bumbac, Poliester

Bluza cu gat rotund fabricata din 50% bumbac / 50% poliester. 271 g/m² (alb 257 g/m²).

Material: bumbac, poliester.

Marimi: L, M, S, XL, XXL.

Culori disponibile: rosu, albastru, albastru dark, verde kelly, negru, galben fluorescent, gri, alb, portocaliu.

Model: la baza gatului.

Tip inchidere: fara inchidere.

Lungime maneca: maneca lunga.

Gen: unisex.

Stil: casual.

 

Sweatshirt, unisex, S-XXL, Gildan by AleXer, Bumbac, Poliester

Hanorac cu gluga fabricat din 50% bumbac / 50% poliester. Hanorac pre-strans din lana, cu gluga, fermoar metalic si buzunare, 271 g/m² (alb 257 g/m²).

Material: bumbac, poliester.

Marimi: L, M, S, XL, XXL.

Culori disponibile: alb, rosu, albastru, albastru dark, verde kelly, verde dark, negru, gri light, galben fluorescent.

Model: cu gluga.

Tip inchidere: fermoar.

Lungime maneca: maneca lunga.

Gen: unisex.

Stil: casual.

 

4... Personalizarea produselor Gildan

Tricourile Gildan se pot personaliza cu logo-ul tau prin broderie, digital transfer, serigrafie si transfer. Hanoracele si bluzele Gildan se pot de asemenea personaliza folosind aceleasi tehnici de personalizare: transfer, serigrafie, broderie si digital transfer. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi modelul si culoarea preferata a hanoracului sau tricoului Gildan pe care ti-l doresti, sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina produsului dand click pe butonul "Solicita oferta cu personalizare inclusa", iar noi iti vom calcula preturile, iti vom estima termenul de livrare si iti vom face o simulare digitala, astfel incat sa ai toate informatiile pe baza carora sa poti analiza si integra produsele Gildan in campaniile tale de marketing si loializare.

textile gildan personalizate

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.