BLOG

Idei de cadouri cu motive de Craciun care se pot personaliza

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Idei de cadouri cu motive de Craciun care se pot personaliza

Cadourile cu specific de Craciun sunt foarte cautate mai ales in aceasta perioada. Sunt produse utile care te ajuta sa te integrezi mult mai usor in atmosfera Craciunului.  De la popularele cani cu motive de Craciun si pana la ornamentele si decoratiunile de brad de tot felul, toate aceste produse pot fi personalizate cu text sau cu logo si pot fi oferite ca si cadou inainte de Craciun, catre toate persoanele care ti-au fost alaturi pe parcursul anului, in semn de rasplatire si multumire.

 

Cuprins:

1… Caciuli de Craciun

2… Cani de Craciun

3… Jucarii de plush cu specific de Craciun

4… Lumanari de Craciun

5… Ornamente de Craciun

6… Paturici cu motive de Craciun

7… Pungi cu motive de Craciun

8… Saculeti cu snur

9… Seturi de decoratiuni de Craciun

10… Sosete de Craciun

11… Alte idei de cadouri de Craciun

Everestus in calitate de furnizor de obiecte si materiale promotionale a dezvoltat de-a lungul anilor o gama extinsa de cadouri cu specific de Craciun. Toate aceste produse pot fi comercializate atat in forma lor standard, cat si cu personalizare inclusa. In continuare iti prezentam cele mai populare idei de cadouri cu motive de Craciun pe care le putem livra oriunde in Romania.

 

cadouri cu specific de craciun

1… Caciuli de Craciun

Gama de caciuli de Craciun include modele realizate din poliester si rpet, pe diverse culori cum ar fi alb, albastru, argintiu, auriu, galben, negru, portocaliu, rosu si verde. Caciulile sunt excelente accesorii care te ajuta sa te integrezi usor in atmosfera Craciunului. Caciulile sunt purtate atat de adulti cat si de copii si reprezinta accesorii “must have” la petrecerile organizate de Craciun. La Everestus gasesti si modele de caciuli care se pot colora, acestea fiind foarte potrivite a fi oferite cadou copiilor din clasa pregatitoare sau din clasele primare.

 

caciuli de craciun

2… Cani de Craciun

La Everestus gasesti o gama variata de cani de Craciun. Sunt cani cu design specific de Craciun avand imprimate pe ele tot felul de stelute, braduti sau alte elemente care le fac sa se integreze usor in decorul acestei sarbatori, atat acasa cat si la birou. Poti alege dintre cani fabricate din ceramica sau din sticla.  Canile cu Mos Craciun sunt foarte simpatice fiind preferatele copiilor. Poti gandi o campanie de promovare si loializare oferind ca si cadou cu ocazia sfarsitului de an aceste cani cu motive de Craciun personalizate cu logo-ul firmei tale. Imaginea brandului tau va fi astfel promovata in atmosfera calda din jurul bradului de Craciun in intimitatea de acasa a angajatilor, colaboratorilor, partenerilor si clientilor tai.

 

cani de craciun

3… Jucarii de plush cu specific de Craciun

Jucariile de plush sunt micute si foarte dragute. La Everestus gasesti cateva modele care au legatura cu sarbatoarea de Craciun. Astfel, poti alege un ren de plush sau un ursulet de plush care poarta o caciulita de Mos Craciun. Aceste jucarii moi si pufoase pot fi personalizate cu logo si slogan si pot fi oferite copiilor de toate varstele.

 

jucarii plush craciun

4… Lumanari de Craciun

Lumanarile cu specific de Craciun sunt nelipsite de pe mesele imbelsugate decorate astfel incat sa se integreze perfect langa bradul de Craciun. Poti alege lumanari care au suport inclus din lemn sau din sticla. Aceste lumanari care pot fi personalizate, se pot integra perfect in atmosfera Craciunului, ajutandu-te in acelasi timp sa te promovezi eficient pe perioada acestei sarbatori.

 

lumanari de craciun

5… Ornamente de Craciun

Gama de ornamente de Craciun contine o multime de decoratiuni de brad sau de masa. Asadar poti alege decoratiuni si globulete cu diverse forme care se pot agata in brad sau poti opta pentru diverse ornamente care se pot amplasa pe masa de Craciun. Ritualul impodobirii bradului din fiecare an este unul extraordinar la care participa atat adultii cat mai ales copiii, iar toate aceste ornamente de Craciun fac parte integranta din tot acest ritual.

 

ornamente de craciun

6… Paturici cu motive de Craciun

O paturica moale si pufoasa cu un design specific de Craciun este cu siguranta un cadou potrivit in aceasta perioada. Aceste paturi cu design specific intregesc atmosfera din jurul bradului si a mesei de Craciun. Paturicile sunt realizate din poliester si au dimensiuni de 120 x 150 cm, 125 x 160 cm sau 130 x 160 cm. Paturicile cu motive de Craciun se pot personaliza cu logo-ul tau.

 

paturici de craciun

7… Pungi cu motive de Craciun

Atunci cand oferi un cadou in preajma Craciunului este indicat sa-l oferi intr-o punga de cadou care sa se potriveasca cu atmosfera momentului. Fie ca alegi o punga de hartie cu motive de Craciun sau un saculet cu snur, cadourile se vor integra perfect in acestea. Culorile acestor pungi cu motive de Craciun sunt preponderant rosu si alb.

 

pungi de craciun

8… Saculeti cu snur

Saculetii cu snur pe care ii gasesti la Everestus pot fi personalizati si oferiti ulterior angajatilor si copiilor acestora cu ocazia minunatei sarbatori a Craciunului. Exista saculeti cu design specific de Craciun care se pot colora, avand creioanele incluse. Acesti saculeti pot reprezenta excelente cadouri pentru copiii de la gradinita sau clasa pregatitoare. Exista si saculeti simpli cu snur potriviti pentru cadourile de Craciun. In functie de nevoile tale poti alege saculetii care ti se potrivesc cel mai bine.

 

saculeti de craciun

9… Seturi de decoratiuni de Craciun

Seturile de decoratiuni cu specific de Craciun sunt de asemenea o excelenta solutie de a te promova eficient pe parcursul lunii Decembrie a fiecarui an. La Everestus gasesti seturi de pahare cu design de Craciun, seturi de decoratiuni pentru brad, set suporturi pentru pahare in forma de stea, set radiere cu forme amuzante specifice Craciunului, forme de prajituri din otel, seturi de cani, seturi de stampile, suporturi de servetele pentru masa de Craciun si multe alte idei de cadouri.

 

seturi de decoratiuni de craciun

10… Sosete de Craciun

Sosetele cu specific de Craciun trebuie sa fie nelipsite din fiecare casa. Ele vor fi asezate in locuri strategice din casa in asteptarea cadourilor, spre bucuria copiilor dar si a adultilor. Sosetele sunt realizate din bumbac si poliester si pot fi de asemenera personalizate cu un text sau cu un logo.

 

sosete de craciun

11… Alte idei de cadouri de Craciun

Pe langa ideile de cadouri prezentate mai sus, la Everestus mai gasesti si alte produse cu design specific de Craciun printre care putem enumera: agende, sticle de apa, brelocuri, cani de voiaj, ceainice, ciorapi, creioane, pixuri, platouri de bucatarie, puzzle, seturi de desenat, sorturi de bucatarie, suporturi de telefon, spatule, suporturi de lumanari sau tocatoare de bucatarie.

brelocuri de craciun

Vezi aici gama completa de idei de cadouri cu motive de Craciun.

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.