BLOG

Materiale promotionale noi in 2023

Marketing
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Materiale promotionale noi in 2023

Asa cum v-am obisnuit la inceputul fiecarui an, si in 2023 am introdus in colectiile noastre noi game de materiale promotionale din foarte multe categorii de interes pentru firme, companii si institutii publice. Printre noutatile din 2023 vei identifica multe produse sustenabile, prietenoase cu mediul, dar si multe produse din sfera tehnologiei. Toate produsele noi se pot personaliza cu logo, slogan sau orice alt mesaj promotional.

La inceputul acestui an am introdus peste 2700 de produse noi, care mai de care mai interesante si care asteapta sa duca mai departe mesajul tau catre publicul tau tinta. Va prezint in continuare cele mai importante dintre ele, iar prezentarea o voi face in ordine alfabetica, ca sa fie mai usor de urmarit si de analizat.

 



Agende

Agendele sunt printre cele mai solicitate materiale promotionale, motiv pentru care am introdus in colectia noastra peste 100 de agende noi. Vei descoperi agende nedatate cu coperta clasica sau agende cu spirala, dar si seturi de agende cu pix inclus.

Aici gasesti colectia noua de agende 2023.

Aici gasesti toata gama de agende personalizate disponibile.

 agende personalizate

Bidoane sport si sticle de apa

Colectia de bidoane sport si sticle de apa s-a completat cu peste 200 de produse noi, pe care le putem personaliza. Sticlele de apa personalizate sunt obiecte promotionale foarte populare si utile.

Aici gasesti colectia noua de sticle de apa 2023.

Aici gasesti toata gama de sticle personalizate disponibile.

 sticle personalizate

Borsete

Gama de borsete de brau s-a largit cu 12 modele noi. Borsetele sport sunt excelente obiecte promotionale fiind folosite des in activitati sportive, dar si in drumetii sau calatorii.

Aici gasesti colectia noua de borsete de brau 2023.

Aici gasesti toata gama de borsete personalizate disponibile.

 

borsete de brau 2023

Boxe portabile

La acest inceput de an introducem 40 de modele noi de boxe portabile cu tehnologie wireless sau bluetooth. Vei gasi modele aspectuoase, cu puteri diferite, care cu siguranta pot promova imaginea ta intr-un mod profesionist.

Aici gasesti colectia noua de boxe portabile 2023.

Aici gasesti toata gama de boxe portabile disponibile.

 

boxe portabile 2023

Brelocuri

Peste 60 de modele noi de brelocuri intregesc colectia noastra care ajunge acum la peste 800 de modele. Realizate din diverse materiale si intr-o gama mare de forme si culori, brelocurile sunt in continuare excelente materiale promotionale.

Aici gasesti colectia noua de brelocuri 2023.

Aici gasesti toata gama de brelocuri personalizate disponibile.

 

brelocuri 2023

Cafetiere

In acest an introducem o noua gama de produse in colectia noastra de materiale promotionale si anume cafetierele. Sunt produse noi si de calitate, care au utilitatea lor si care consideram ca vor fi foarte apreciate de catre cei care cauta idei noi de obiecte care se pot personaliza.

Aici gasesti toata gama de cafetiere disponibile.

 

cafetiere 2023

Cani ceramice si de voiaj

Colectia noastra de cani ceramice, cani metalice, cani din sticla sau din plastic, dar si de cani de voiaj s-a largit considerabil la inceputul acestui an prin introducerea unui numar de peste 100 de modele noi. Toate canile se pot personaliza cu logo-ul sau sloganul tau, fiind excelente purtatoare de mesaj.

Aici gasesti colectia noua de cani ceramice si metalice 2023.

Aici gasesti colectia noua de cani de voiaj 2023.

Aici gasesti toata gama de cani personalizate disponibile.

 

cani ce voiaj 2023

Cani termos si termosuri

Termosurile si canile termos sunt best seller in fiecare an. De aceea am considerat ca este important sa venim si in acest an cu noutati substantiale. Am introdus peste 180 de modele noi de cani termos si termosuri, de capacitati variate, care imbunatatesc considerabil gama noastra de materiale promotionale personalizate.

Aici gasesti colectia noua de cani termos 2023.

Aici gasesti colectia noua de termosuri 2023.

Aici gasesti toata gama de termosuri personalizate disponibile.

 

termosuri 2023

Caserole

Categoria de caserole si cutii alimentare se completeaza cu peste 35 de modele noi. Disponibile intr-o gama variata de forme, culori si capacitati, caserolele reprezinta obiecte utile, de folosinta indelungata, care se pot personaliza cu logo si mesaj.

Aici gasesti colectia noua de caserole 2023.

Aici gasesti toata gama de caserole si cutii alimentare disponibile.

 

caserole 2023

Casti audio

Au fost foarte cerute anul trecut, asa ca am tinut cont si iata ca introducem la inceput de an un numar de peste 35 de modele noi de casti audio. Sunt disponibile casti audio wireless sau bluetooth, modele peste urechi sau earbuds, astfel incat sa putem onora orice preferinta.

Aici gasesti colectia noua de casti audio 2023.

Aici gasesti toata gama de casti audio disponibile.

 

casti audio 2023

Cosuri picnic

Mai este putin si primavara isi va intra in drepturi, iar iesirile la iarba verde sau la picnic vor fi preferate de foarte multi. Noi ne-am pregatit cu modele noi de cosuri picnic si seturi picnic, care completeaza colectia noastra deja existenta.

Aici gasesti colectia noua de cosuri picnic 2023.

Aici gasesti toata gama de cosuri picnic disponibile.

 

cosuri picnic 2023

Esarfe

Colectia noastra de esarfe se completeaza cu un numar de peste 20 de modele noi. Toate esarfele se pot personaliza cu logo, slogan sau mesaj.

Aici gasesti colectia noua de esarfe 2023.

Aici gasesti toata gama de esarfe personalizate disponibile.

 

esarfe 2023

Evantaie

Folosite la diverse evenimente, concerte, competitii, spectacole si la ocazii speciale, evantaiele sunt excelente materiale promotionale. Colectia noastra se imbogateste cu un numar de peste 10 modele noi.

Aici gasesti colectia noua de evantaie 2023.

Aici gasesti toata gama de evantaie personalizate disponibile.

 

evantaie 2023

Genti cosmetice

Excelente pentru calatorii si drumetii, gentile cosmetice sunt nelipsite din orice bagaj. In acest an venim in atentia ta cu peste 25 de modele noi si iti reamintim ca gentile cosmetice se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Aici gasesti colectia noua de genti cosmetice 2023.

Aici gasesti toata gama de genti cosmetice disponibile.

 

genti cosmetice 2023

Genti laptop si rucsacuri laptop

Produse foarte cerute si apreciate, gama de genti laptop si rucsacuri laptop primeste o actualizare importanta prin introducerea a peste 70 de modele noi in colectia noastra.

Aici gasesti colectia noua de genti si rucsacuri laptop 2023.

Aici gasesti toata gama de genti laptop disponibile.

 

genti si rucsacuri laptop 2023

Genti sport

Pentru cei care practica sportul, merg la sala zilnic sau calatoresc, colectia de genti sport este de foarte mare interes. Si in acest an venim cu peste 25 de modele noi, care mai de care mai aspectuase. Gentile sport pot fi excelente purtatoare de mesaj prin personalizarea acestora.

Aici gasesti colectia noua de genti sport 2023.

Aici gasesti toata gama de genti sport disponibile.

 

genti sport 2023

Genti termoizolante

Primavara este aproape, iar iesirile la picnic se vor inmulti. Asa ca gentile termoizolante vor fi la mare cautare. Anul acesta introducem peste 60 de modele noi in colectia noastra care include in total peste 400 de modele. Gentile termoizolante sunt excelente materiale promotionale, deoarece sunt utile si vizibile o perioada destul de indelungata.

Aici gasesti colectia noua de genti termoizolante 2023.

Aici gasesti toata gama de genti termoizolante disponibile.

 

genti termoizolante 2023

Incarcatoare wireless

Foarte populare si la moda, incarcatoarele wireless sunt alegerea perfecta pentru ati purta mesajul. Anul acesta introducem peste 45 de modele noi, care imbogateste substantial colectia deja existenta. Incarcatoarele wireless sunt obiecte promotionale de top.

Aici gasesti colectia noua de incarcatoare wireless 2023.

Aici gasesti toata gama de incarcatoare wireless disponibile.

 

incarcatoare wireless 2023

Jucarii de plush

Simpatice si foarte dragalase animalutele de plush sunt efectiv adorabile. Gama de jucarii de plush se completeaza cu peste 20 de modele noi pe care le introducem in acest an pentru a putea fi personalizate cu logo sau mesaj.

Aici gasesti colectia noua de jucarii de plush 2023.

Aici gasesti toata gama de plusuri personalizate disponibile.

 

jucarii de plush 2023

Ochelari de soare

Foarte populari si folositi des, ochelarii de soare iti pot promova mesajul intr-un mod eficient. Anul acesta introducem peste 15 modele noi care vor extinda gama noastra actuala.

Aici gasesti colectia noua de ochelari de soare 2023.

Aici gasesti toata gama de ochelari de soare disponibili.

 

ochelari de soare 2023

Palarii

Colectia noastra de palarii se extinde anul acesta la aproape 200 de modele, prin introducerea unui numar de peste 20 de modele noi. Se pot personaliza pe acele panglici care se prind pe palarii.

Aici gasesti colectia noua de palarii 2023.

Aici gasesti toata gama de palarii personalizate disponibile.

 

palarii 2023

Paturi

Pe Everestus gasesti atat paturi picnic, cat si paturi de interior. Gasesti chiar si paturi de urgenta ideale pentru situatii de urgenta. Anul acesta introducem noi modele atat de paturi picnic cat si de paturi pentru interior.

Aici gasesti colectia noua de paturi 2023.

Aici gasesti toata gama de paturi picnic disponibile.

Aici gasesti toata gama de paturi de interior disponibile.

 

paturi 2023

Pixuri

Pixurile raman in continuare printre cele mai folosite materiale promotioanale. Din acest motiv colectia noastra se extinde cu peste 160 de modele noi de pixuri fabricate din metal, lemn sau plastic. Multe dintre ele sunt pixuri fabricate din materiale ecologice, prietenoase cu mediul inconjurator.

Aici gasesti colectia noua de pixuri 2023.

Aici gasesti toata gama de pixuri personalizate disponibile.

 

pixuri 2023

Powerbank-uri

Gama de baterii externe primeste o actualizare importanta prin introducerea unui numar de peste 40 de modele noi. Este foarte popular in aceste zile sa oferi un powerbank personalizat cu logo-ul sau mesajul tau. Cei care primesc un astfel de cadou se bucura cu siguranta.

Aici gasesti colectia noua de powerbank-uri 2023.

Aici gasesti toata gama de baterii externe personalizate disponibile.

 

powerbankuri 2023

Prosoape

Colectia noastra de prosoape include prosoape de baie, de plaja , de bucatarie, de fata, de maini sau prosoape fitness. Anul acesta extindem gama de prosoape cu peste 45 de modele noi, care se pot personaliza cu logo sau mesaj.

Aici gasesti colectia noua de prosoape 2023.

Aici gasesti toata gama de prosoape personalizate disponibile.

 

prosoape 2023

Rulete

Ruletele sunt excelente materiale promotionale in special pentru firmele care activeaza in domeniul constructiilor, dar si pentru firmele care comercializeaza astfel de produse. Anul acesta colectia noastra se extinde cu peste 15 modele noi de rulete.

Aici gasesti colectia noua de rulete 2023.

Aici gasesti toata gama de rulete personalizate disponibile.

 

rulete 2023

Sacose

Gama de sacose se extinde considerabil in acest an prin includerea unui numar de peste 190 de modele noi. Foarte populara, gama de sacose personalizate este preferata de multe firme si companii care isi promoveaza imaginea prin intermediul acestora.

Aici gasesti colectia noua de sacose 2023.

Aici gasesti toata gama de sacose personalizate disponibile.

 

sacose 2023

Seturi cadou

In aceasta categorie gasesti o multime de seturi cadou, excelente pentru a fi oferite cu ocazia unor evenimente speciale. Seturile cadou se pot personaliza si astfel ele iti vor duce mai departe mesajul dorit.

Aici gasesti colectia noua de seturi cadou 2023.

Aici gasesti toata gama de seturi cadou disponibile.

 

seturi cadou 2023

Sorturi de bucatarie

Excelente pentru firmele care activeaza in industria horeca, sorturile de bucatarie se pot personaliza cu logo sau slogan. Anul acesta introducem peste 20 de sorturi de bucatarie ca si modele noi care sa completeze gama deja existenta.

Aici gasesti colectia noua de sorturi de bucatarie 2023.

Aici gasesti toata gama de sorturi personalizate disponibile.

 

sorturi de bucatarie 2023

Tocatoare de bucatarie

Tot pentru firmele din industria horeca am introdus in acest an 1o modele noi de tocatoare de bucatarie. Aceste tocatoare personalizate sunt excelente purtatoare de mesaj. Tehnica de personalizare cea mai des folosita in cazul tocatoarelor de bucatarie este gravura laser.

Aici gasesti colectia noua de tocatoare de bucatarie 2023.

Aici gasesti toata gama de tocatoare personalizate disponibile.

 

tocatoare de bucatarie 2023

Umbrele

Colectia noastra de umbrele personalizabile este una foarte vasta care cuprinde un numar de peste 700 de modele. Anul acesta venim cu peste 60 de modele noi de umbrele care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Umbrelele personalizate raman in continuare preferatele multor firme si companii din Romania.

Aici gasesti colectia noua de umbrele 2023.

Aici gasesti toata gama de umbrele personalizate disponibile.

 

umbrele 2023

Produsele prezentate mai sus reprezinta doar o parte din gama de produse noi pe care am introdus-o in colectiile noastre in acest an. In total avem peste 2700 de produse noi. O parte dintre acestea sunt deja disponibile in stoc, iar o alta parte urmeaza sa intre pe stoc in perioada imediat urmatoare.

Suntem convinsi ca aceste produse noi vor aduce plus valoare pe piata de materiale promotionale si vor fi apreciate de catre clientii Everestus.

Everestus este importator direct si furnizor de materiale si obiecte promotionale. Colectiile noastre includ peste 40 000 de produse personalizabile.

 

Va dorim mult succes in activitate in anul 2023, un an interesant din foarte multe puncte de vedere.