BLOG

Portofele si portcarduri personalizate cu numele brandului tau

Accesorii
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Portofele si portcarduri personalizate cu numele brandului tau

Everestus ofera o gama larga de portofele si portcarduri care se pot personaliza, atat pentru barbati cat si pentru femei. Portofelele si portcardurile sunt disponibile intr-o mare varietate de materiale, stiluri si culori, pentru a se potrivi cat mai bine cu preferintele brandurilor care doresc sa se promoveze prin intermediul acestora. A oferi un cadou personalizat este o idee excelenta pentru aproape orice ocazie: aniversare, zi de nastere, absolvire, vacanta, etc. Un portofel personalizat reprezinta un cadou cu adevarat memorabil, care are o utilitate reala si care cu siguranta va fi folosit o perioada lunga de timp.

 

Cuprins:

1... Portofele din piele

2... Portofele din pluta

3... Portcarduri din aluminiu

4... Portofele din poliuretan

5... Portofele cu protectie RFID

 

Ai nevoie de un portofel in care sa-ti pastrezi in siguranta banii si cardurile? Sau poate esti plecat in vacanta si ai nevoie de un portofel ceva mai mare in care sa-ti pastrezi chiar si pasaportul? Portofelele si portcardurile personalizate sunt o modalitate geniala de a-ti pastra toate lucrurile esentiale depozitate, oriunde te-ai duce.

Portofelele personalizate ofera o modalitate practica si de inalta calitate de a-ti promova brandul sau afacerea. Portofelele personalizate sunt cadouri ideale pentru toate acele momente importante care compun viata de zi cu zi. In cazul in care pregatesti o noua strategie de promovare si loializare, prin care doresti sa oferi cadouri premium celor mai importanti colaboratori, parteneri si clienti, iti recomandam sa analizezi cu mare atentie gama noastra de portofele si portcarduri personalizabile.

La Everestus gasesti o gama foarte variata de portofele si portcarduri realizate din piele, poliuretan, piele ecologica, pluta, aluminiu sau materiale textile. Fie ca este vorba de intalniri de business sau de iesiri cu prietenii, portofelele noastre personalizate iti vor putea scoate brandul in evidenta. Fabricate din materiale de buna calitate si avand un design elegant, portofelele personalizate sunt cadouri de top care pot impresiona orice destinatar. Portcardurile si portofelele ofera o dimensiune generoasa pentru branding, fiind excelente obiecte promotionale personalizabile.

portofele personalizate

 

1... Portofele din piele

Portofelele fabricate din piele, au un design clasic si sunt disponibile pe nuante de negru si maro. Au compartimente interioare pentru carduri si bancnote, iar unele modele au compartimente inclusiv pentru monede. In cazul in care doresti sa oferi un cadou business premium te poti orienta catre aceste portofele din piele. Portofelele din piele se pot personaliza cu logo sau mesaj.

Click aici pentru a vizualiza gama de portofele din piele.

 

Portofel negru cu multiple buzunare pentru carduri, bancnote si monede, Everestus, PO10TI, piele

Portofel cu 8 buzunare pentru carduri. Buzunar pentru monede, inchidere cu capsa. Buzunar pentru bancnote. Alte compartimente aditionale. Material: piele. Culoare: negru. Dimensiune: 118x92x15 mm.

 

portofel piele model 1

Portofel maro pentru carduri, carti de vizita si bancnote, Everestus, PO13WE, piele

6 buzunare pentru carduri bancare sau carti de vizita. 2 buzunare pentru bancnote. 1 buzunar pentru monede, inchidere cu capsa. 1 buzunar pentru cartea de identitate sau permisul de conducere. Material: piele. Culoare: maro. Dimensiune: 115x91x19 mm.

 

portofel piele model 2

2... Portofele din pluta

Portofelele din pluta au un design special, fiind atractive datorita culorilor naturale. Sunt disponibile in diverse forme si au variate compartimente interioare pentru carduri si bancnote. Aceste portofele din pluta sunt de asemenea personalizabile, putand fi imprimate cu logo-ul tau.

Click aici pentru a vizualiza gama de portofele din pluta.

 

Portofel pentru carduri, Everestus, WT01, pluta, natur

Portcard realizat din pluta pentru 4 carduri si buzunar pentru bancnote. Portcardul se livreaza in cutie de carton. Dimensiune portcard: 68x106 mm. Dimensiune cutie: 75x115x15 mm. Material: pluta. Culoare: natur.

 

portofel pluta model 1

Portofel pentru pasaport cu protectie RFID, Everestus, 9IA19162, Pluta, Poliuretan, Maro, 105x8x140 mm

Fabricat din pluta naturala si cu capac securizat pentru pasaport de protectie RFID. Materialul de blocare RFID protejeaza impotriva furtului de identitate si a buzunarului electronic. Material: pluta, poliuretan. Culoare: maro. Dimensiune: 14 x 0.8 x 10.5 cm.

 

portofel pluta model 2

3... Portcarduri din aluminiu

Portcardurile din aluminiu sunt modele la moda fiind preferate in special de aceia care au multe carduri si nu prea folosesc bancnote si monede. La Everestus gasesti portcarduri din aluminiu pe diferite culori: negru, alb, albastru, argintiu, maro, natur, rosu, verde si violet.

Click aici pentru a vizualiza gama de portcarduri din aluminiu.

 

Portcard securizat RFID, Everestus, RD, aluminiu, negru

Un portcard solid din aluminiu care iti protejeaza cardurile bancare impotriva atacurilor electronicde si a scanarilor ilegale de date. Protectie RFID. Cardurile bancare sunt acum la loc sigur, nu se mai distrug sau nu se mai rup. Porcardul are spatiu pentru 7 carduri bancare sau pentru 5 carduri embosate (in relief). Glisorul lateral impinge cardurile inspre exterior. Material: aluminiu. Culoare: negru. Dimensiune: 8x64x95 mm.

 

portcard aluminiu model 1

Portcard securizat RFID, maxim 6-10 carduri, Everestus, 20IAN094, Aluminiu, ABS, Argintiu

Acest suport de card din aluminiu solid este modalitatea ideala de a va transporta si proteja cardurile personale: carduri de credit, permis de conducere, carduri de debit si alte carduri. Se potriveste la 6 carduri embosate sau 10 carduri. Glisorul lateral usor va impinge cardurile in mod treptat. Material: aluminiu, ABS. Culoare: argintiu. Dimensiune: 6.2 x 1.4 x 9.7 cm.

 

portcard aluminiu model 2

4... Portofele din poliuretan

Portofelele din poliuretan sunt foarte elegante, multe dintre ele avand inclusiv functie de protectie RFID. Majoritatea modelelor sunt mici si usoare, fiind potrivite pentru a fi purtate atat in buzunar cat si in geanta. Sunt disponibile pe culori variate si se pot personaliza cu logo si mesaj.

Click aici pentru a vizualiza gama de portofele din poliuretan.

 

Portofel pasaport anti-frauda, protectie RFID, Swiss Peak, RD, pu, negru

Portofel excelent pentru vacante si calatorii. Portofel premium realizat din piele PU, poate stoca pasaportul, biletele de calatorie, cardurile bancare, etc. 4 buzunare pentru carduri bancare (incap maxim 8 carduri). Marime convenabila care intra usor in geanta sau in buzunar. Protectia RFID protejeaza continutul impotriva atacurilor electronice si a scanarilor de date ilegale. Acest portofel va reduce intervalul maxim de citire/scanare de la 1 metru pana la 3 cm, protejand datele personale. Material: PU. Culoare: negru. Dimensiune: 140x100x6 mm.

 

portofel poliuretan model 1

Portofel pentru carduri securizat RFID, Everestus, CE, pu, aluminiu, negru

Protectie RFID. Portofel solid din aluminiu care protejeaza cardurile bancare din interior impotriva deteriorarii, dar si impotriva atacurilor electronice si a scanarilor ilegale de date. Portofelul poate stoca 7 carduri bancare sau 5 carduri embosate (in relief). Portofelul are si un buzunar pentru monede. Glisorul lateral impinge cardurile inspre exterior. Material: aluminiu, PU. Culoare: negru. Dimensiune: 16x68x95 mm.

 

portofel poliuretan model 2

5... Portofele si portcarduri cu protectie RFID

Ce este un portofel RFID? Hotii care cunosc tehnologia moderna ar putea folosi un cititor RFID pentru a scana informatiile de pe cardul tau de credit. Cititorul RFID foloseste unde radio pentru a citi aceste date, asa ca scopul unui portofel RFID este de a bloca aceste unde radio. Un portofel RFID este realizat dintr-un material special care poate bloca si/sau intrerupe undele radio. Daca portofelul este bine facut, nu exista nicio modalitate de a va fura datele. Nu orice card de credit poate fi scanat de un astfel de cititor, dar pericolul este cu siguranta acolo, si este mai bine sa fii in siguranta decat sa iti pare rau ulterior. Mai mult decat atat, este cunoscut faptul ca furtul de date este la cote maxime in aceasta perioada in care suntem invadati la tot pasul de tehnologie, asa ca o siguranta in plus pentru cardurile tale nu poate fi decat benefica.

Click aici pentru a vizualiza gama de portofele si portcarduri cu protectie RFID.

portofele si portcarduri cu protectie rfid

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.