BLOG

Produsele Vinga au fost listate pe Everestus

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele Vinga au fost listate pe Everestus

Vinga este un brand scandinav care dezvolta produse sustenabile, prietenoase cu mediul inconjurator. Produsele Vinga sunt acum prezente si pe Everestus. Brandul Vinga include produse dintr-o gama larga de categorii, cum ar fi: bidoane sport de apa, brelocuri, cani termos, accesorii pentru gratar, genti cosmetice, genti laptop si genti sport, genti termoizolante, halate de baie, platouri de bucatarie, prosoape, rucsacuri, sacose, sorturi de bucatarie si termosuri.

Vinga este un brand a carui produse creeaza amintiri memorabile. Oferirea unui design de produs care creeaza amintiri pe viata este ceea ce motiveaza brandul Vinga. Suntem siguri ca exista obiecte in viata ta care inca trezesc sentimente puternice in tine. Rucsacul pe care l-ai avut in calatoria ta preferata sau tigaia din fonta in care familia ta a facut mereu clatite. Viziunea Vinga este sa recreeze aceste amintiri pentru tine si generatiile viitoare, oferind un design scandinav pentru acasa si activitati de agrement.

 

Vinga - Cadouri care sunt apreciate

Primirea unui cadou se simte special. A oferi un cadou este fantastic. Dar cumpararea acestora poate fi dificila, mai ales daca familia ta este o familie mare. Te ajutam sa alegi un cadou care sa puna zambetul pe chipul celui care il primeste. Un moment special pentru tine si cei dragi. Produsele Vinga sunt perfecte pentru a fi oferite cadou celor apropiati sau colaboratorilor si partenerilor de afaceri.

Toate produsele Vinga se pot personaliza cu logo, slogan sau orice alt mesaj promotional. Tehnicile de persponalizare pe care le putem folosi la personalizarea produselor Vinga sunt diverse, cum ar fi: digital print, tampografie, gravura laser, sau chiar si broderie la unele dintre produse.

Daca iti doresti produse sustenabile cu care sa-ti asociezi brandul, prin personalizarea acestora, iti recomandam cu mare incredere, produsele Vinga. Produsele Vinga sunt materiale promotionale extraordinare, sustenabile si de buna calitate, pe care e bine sa le iei in calcul atunci cand esti in cautare de idei noi de obiecte personalizabile.

 

platouri de bucatarie vinga

 

Everestus – tipuri de produse Vinga

Vinga are o gama extinsa de produse pentru bucatarie, de cea mai buna calitate: tocatoare, tigai, spatule, sorturi de bucatarie, prosoape de bucatarie, manusi pentru cuptor, cutite standard, etc.

De asemenea, Vinga iti propune o multime de genti ca de exemplu: genti pentru laptop, genti sport, genti termoizolante, rucsacuri sport casual, rucsacuri laptop si sacose.

Nu in ultimul rand, Vinga a dezvoltat o gama vasta de sticle de apa, cani termos si termosuri, de diverse forme, culori si capacitati.

Acestea sunt categoriile si tipurile de produse Vinga pe care le gasesti listate pe Everestus.

Bidoane sport si sticle de apa Brelocuri Cani termos
Accesorii gratar Cutite de bucatarie Genti cosmetice
Genti laptop Genti sport Genti termoizolante
Halate de baie Jocuri Termosuri
Paturi Platouri de bucatarie Prosoape de bucatarie
Prosoape fitness Rucsacuri sport casual Rucsacuri laptop
Sacose Seturi cadou Sorturi de bucatarie

 

produse vinga

 

Vinga - Sustenabilitatea si imaginea de ansamblu

O lume durabila este cadoul pe care trebuie sa-l facem urmatoarei generatii. Este o provocare dificila si importanta, atat pentru noi, cat si pentru tine. Facem tot posibilul pentru a putea face alegeri inteligente si etice pentru a crea un proces de productie cu care sa fim mandri. Un proces care este constient de rolul sau in imaginea de ansamblu, astfel incat sa putem face alegerile corecte. Un proces care se straduieste in mod constant pentru a aduce imbunatatiri, iar apoi pentru a imbunatati imbunatatirile. Este o ambitie care nu are o destinatie finala, desi exista etape pe parcurs.

 

sticle de apa vinga

 

Eforturile de sustenabilitate ale brandului Vinga

Pentru a dezvolta un model de afaceri care va avea cel mai mic impact posibil asupra planetei si omenirii, Vinga a identificat cateva principii de baza care ii vor ghida drumul inainte. Vinga va lua decizii care fac diferenta, va actiona pe baza unor fapte si cunostinte solide si se va stradui sa schimbe lucrurile in bine in acele domenii in care poate avea cel mai mare impact. Dezvoltatorii brandului Vinga sunt creativi si nu se tem sa incerce solutii noi. Vinga nu crede ca exista o idee proasta – acestea sunt pur si simplu seminte care vor creste in ceva mai bun si mai stralucitor. Si, desigur, promovarea durabilitatii este o provocare: este greu si complicat. Este distractiv, inspirator si face ca tot ceea ce fac cei de la Vinga sa fie infinit mai semnificativ.