BLOG

Produsele Avira le gasesti acum pe Everestus

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele Avira le gasesti acum pe Everestus

Avira este un brand care imbogateste gama de materiale promotionale cu sticle de apa, cani de voiaj si termosuri fabricate din materiale 100% reciclate. Toate produsele Avira sunt fabricate din materiale reciclate certificate precum RPET si otel inoxidabil reciclat. Sigla GRS sau RCS asigura reciclarea reala a materialelor utilizate in produsele Avira. Produsele Avira se pot personaliza cu logo sau mesaj si sunt disponibile pe Everestus de la inceputul acestui an.

 

Cuprins:

1… Despre Avira

2… Sticle de apa Avira

3… Cani de voiaj Avira

4… Termosuri Avira

5… Culori disponibile pentru produsele Avira

 

1… Despre Avira

In opinia celor de la Avira, utilizarea mai multor materiale noi este daunatoare pentru mediu. De aceea designul produselor ar trebui sa fie cat mai minimalist posibil. Cei de la Avira s-au straduit sa obtina o amprenta de carbon cat mai mica si au dezvoltat un design care se potriveste stilului de viata al fiecaruia. Prin urmare, materialele reutilizabile Avira sunt realizate din materiale 100% reciclate, care sunt certificate de terti. Si toate sunt reutilizabile intensiv. In plus, designul minimalist se potriveste oricui se angajeaza intr-o lume mai buna, prietenoasa cu mediul.

Vezi aici gama completa de produse Avira.

Pe langa asta, ambalajul sticlelor este reutilizabil; poti face un telefon sa iasa in evidenta sau il poti folosi ca baza pentru plante mici. In plus, cu fiecare sticla vanduta, sunt donati 2% din incasari catre water.org, o organizatie care se straduieste sa faca finantarea pentru apa si canalizare la preturi accesibile celor care au nevoie. Scopul comun al standardelor este de a creste utilizarea materialelor reciclate. GRS include criterii suplimentare pentru cerintele sociale si de mediu de prelucrare si restrictii chimice.

Sticlele de apa, canile de voiaj si termosurile Avira sunt produse de foarte buna calitate, pe care le poti lua in considerare pentru campaniile tale de promovare. Toate produsele Avira se pot personaliza cu logo-ul tau sau cu orice alt mesaj promotional. Produsele Avira sunt ambalate individual in cutii de carton reciclat, care ulterior se pot folosi si in alte scopuri. Daca esti in cautarea unor cadouri personalizate de calitate, care sunt noi pe piata, poti opta cu mare incredere pentru produsele brandului Avira. In cazul in care iti doresti produse care se pot personaliza atat cu logo cat si cu numele destinatarului, poti alege un produs Avira care benficiaza de aceasta facilitate. Produsele Avira cu personalizare individuala le gasesti aici.

produse avira

logo avira

2… Sticle de apa Avira

Vezi aici gama de sticle de apa Avira.

Sticla de apa Avira este excelenta daca pretuiesti portabilitatea usoara si designul minimalist. Este ideala pentru hidratare din mers. Corpul sticlei este realizat din 100% RPET certificat RCS si PP reciclat. Certificarea RCS asigura un lant de aprovizionare complet certificat al materialelor reciclate. Este recomandat sa curatati sticla doar prin spalare manuala. Aceasta sticla de apa este numai pentru bauturi reci. Nu introduceti bauturi calde in interiorul acestei sticle de apa. Continut total reciclat: 98% pe baza greutatii totale a produsului. Fara BPA. Include ambalaj kraft certificat FSC®. Reutilizati cutia intr-un suport pentru telefon, suport pentru creion sau ghiveci de flori. Material: polipropilena.  Acest model de sticla de apa este disponibil cu volum de 500 ml sau cu volum de 1000 ml, avand mai multe variante de culori. Sticlele de apa Avira se pot personaliza prin digital print 360, tampografie si serigrafie rotativa.

Volum: 500 ml. Culori disponibile: transparent, negru, albastru, verde, violet si turcoaz.

Volum: 1000 ml. Culori disponibile: transparent, negru, albastru, verde, violet si turcoaz.

 

sticle de apa avira

3… Cani de voiaj Avira

Vezi aici gama de cani de voiaj Avira.

Corpul din otel inoxidabil cu pereti dubli, izolat in vid, mentine bautura preferata calda pana la 6 ore si apa rece pana la 8 ore. Partea inferioara are un tampon din silicon care asigura anti-alunecarea. Fabricat din otel inoxidabil reciclat certificat RCS si PP reciclat. RCS (Recycled Claim Standard) este un standard pentru a verifica continutul reciclat al unui produs de-a lungul intregului lant de aprovizionare. Continut total reciclat: 94% pe baza greutatii totale a articolului. Fara BPA. Include ambalaj kraft certificat FSC®. Nu aruncati cutia, ci reutilizati-o sub forma unui suport pentru telefon, suport pentru creion sau a unui ghiveci de flori. Material: otel, polipropilena. Dimensiune: 13.8 x Ø8.8 cm. Greutate: 0,228 kg. Volum: 300 ml. Canile de voiaj Avira se pot personaliza prin digital print 360, gravura laser si tampografie.

Volum: 300 ml. Culori disponibile: negru, albastru, violet, argintiu, turcoaz si alb.

 

cani de voiaj avira

4… Termosuri Avira

Vezi aici gama de termosuri Avira.

Sticla termos din otel inoxidabil reciclat este conceputa pentru a va bucura de bauturi pe termen lung. Constructia termoizolanta cu pereti dubli mentine bauturile reci pana la 20 de ore sau calde pana la 10 ore. Aceasta sticla se potriveste cu majoritatea suporturilor standard de pahare din autoturisme, astfel incat sa o poti duce cu tine oriunde. Fabricata cu materiale reciclate certificate RCS (Recycled Claim Standard). Certificarea RCS asigura un lant de aprovizionare complet certificat al materialelor reciclate. Continut total reciclat: 97% pe baza greutatii totale a produsului. Fara BPA. Include ambalaj kraft certificat FSC®. Reutilizati cutia intr-un suport pentru telefon, suport pentru creion sau ghiveci de flori. Material: otel, polipropilena. Acest model de termos este disponibil cu volum de 500 ml sau cu volum de 1000 ml, avand mai multe variante de culori. Termosurile Avira se pot personaliza prin gravura laser, serigrafie rotativa si tampografie.

Volum: 500 ml. Culori disponibile: negru, albastru, violet, argintiu, turcoaz si alb.

Volum: 1000 ml. Culori disponibile: negru, albastru, violet, argintiu, turcoaz si alb.

 

termosuri avira

5… Culori disponibile pentru produsele Avira

Produsele Avira sunt disponibile in mai multe variante de culori, printre care putem enumera: transparent, negru, albastru, verde, violet, argintiu, turcoaz si alb.

produse avira violet

produse avira turcoaz

produse avira alb

produse avira negru

produse avira argintiu

produse avira albastru

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante posibile intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.