BLOG

Produsele premium XD sunt disponibile la Everestus cu livrare rapida

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele premium XD sunt disponibile la Everestus cu livrare rapida

Produsele XD sunt disponibile la Everestus cu posibilitatea de a fi personalizate cu imaginea brandului tau. Sunt produse de calitate premium care se pot transforma in niste cadouri personalizate extraordinare pe care sa le oferi angajatilor, partenerilor si colaboratorilor tai. Unele dintre produsele XD se pot personaliza chiar si individual cu logo si nume destinatar. La Everestus gasesti peste 200 de produse XD cu livrare rapida si preturi excelente.

 

Cuprins:

1… Despre XD

2… Agende XD

3… Sticle de apa XD

4… Boxe portabile XD

5… Cani de voiaj XD

6… Cani termos XD

7… Genti si rucsacuri de Laptop XD

8… Genti termoizolante XD

9… Incarcatoare wireless XD

10… Mape business XD

11… Rucsacuri sport casual XD

12… Umbrele XD

13… Alte produse XD

produse xd

 

1… Despre XD

XD DESIGN - O calatorie durabila care evolueaza constant

Indiferent de traseu, tu stabilesti ritmul si XD tine pasul proiectand produse pe cat de utile si durabile, pe atat de ecologice. Produsele XD sunt cu adevarat durabile, dezvoltate cu procese de calitate pentru a dura cat mai multi ani posibil.

XD foloseste materiale reciclate si minimizeaza utilizarea resurselor naturale

XD foloseste plastic reciclat trasabil si certificat (R-Pet), fabricat din sticle de plastic care altfel ar ajunge la gropile de gunoi sau in oceane. XD cauta mereu cele mai bune si mai durabile materiale. Prin utilizarea materialelor reciclate se foloseste mai putina apa in procesul de productie.

Vezi aici gama completa de produse XD.

 

2… Agende XD

Gama de agende XD contine modele premium clasice sau cu incarcare wireless. Unele agende au pagini detasabile si combina tehnologia de ultima generatie. Agendele cu incarcare wireless iti ofera posibilitatea sa incarci telefoanele compatibile direct pe coperta acestora. Agendele XD sunt recomandate pentru oamenii de afaceri sau pentru manageri. Aceste agende sunt potrivite si pentru studentii care isi doresc o agenda moderna care sa le ofere o posibilitate rapida de incarcare a telefonului.

Vezi aici gama completa de agende XD.

 

agende xd

3… Sticle de apa XD

Sticlele de apa XD au capacitati cuprinse intre 450 ml si 700 ml si sunt excelente pentru fitness, ciclism, alergare, drumetie si camping. Bidoanele de apa sport de la XD sunt realizate din aluminiu, otel, abs, polipropilena sau tritan.

Vezi aici gama completa de sticle de apa XD.

 

sticle de apa xd

4… Boxe portabile XD

Boxele portabile XD sunt excelente accesorii de birou si sunt ideale pentru drumetii si petrecerea timpului in aer liber. Boxele XD au o putere cuprinsa intre 3W si 20W, in functie de modelul ales. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth iti poti conecta foarte simplu si rapid telefonul la boxa portabila XD, si astfel sa asculti melodiile tale preferate oriunde te-ai afla.

Vezi aici gama completa de boxe portabile XD.

 

boxe portabile xd

5… Cani de voiaj XD

Daca calatoresti mult cu masina o cana de voiaj de la XD iti va fi foarte utila. Sau poate preferi sa-ti bei cafeaua la birou dintr-o cana mai deosebita de la XD. Canile de voiaj XD sunt realizate din aluminiu, otel, plastic si polipropilena. Au capacitati cuprinse intre 160 ml si 350 ml. Cu un design simplu, dar in acelasi timp elegant, canile de voiaj de la XD sunt excelente idei de cadouri premium.

Vezi aici gama completa de cani de voiaj XD.

 

cani de voiaj xd

6… Cani termos XD

Canile termoizolante de la XD au capacitati cuprinse intre 220 ml si 500 ml. Sunt realizate din otel si polipropilena. Canile termos XD iti mentin bauturile calde sau reci pentru o perioada lunga de timp. Sunt ideale pentru drumetii, vacante, calatorii dar si pentru uzul zilnic acasa sau la birou.

Vezi aici gama completa de cani termos XD.

 

cani termos xd

7… Genti si rucsacuri de Laptop XD

Gentile laptop XD sunt realizate din materiale premium, poliester si poliuretan, care le ofera o rezistenta indelungata in timp. Sunt genti elegante, disponibile pe diferite culori, in care iti poti depozita laptopul in siguranta. Poti alege intre gentile clasice tip postas sau huse moderne pentru laptop. Gentile de Laptop XD sunt compatibile cu laptopuri de 15.4 inch, 15.6 inch si 15 inch. Rucsacurile de laptop de la XD sunt foarte populare printre firme si companii, fiind alese de catre acestea pentru a fi personalizate cu logo sau slogan. Rucsacurile sunt compatibile cu laptopuri de 15.6 inch si 15 inch.

Vezi aici gama completa de genti laptop XD.

Vezi aici gama completa de rucsacuri laptop XD.

 

genti laptop xd

8… Genti termoizolante XD

Gentile termoizolante XD sunt disponibile pe mai multe culori, fiind realizate din poliester. Sunt ideale pentru camping si drumetie, deoarece te vor ajuta sa-ti pastrezi alimentele la o temperatura constanta pentru un timp indelungat. Poti alege intre genti clasice, rucsacuri sau sacose termoizolante.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante XD.

 

genti termoizolante xd

9… Incarcatoare wireless XD

Incarcatoarele wireless sunt la moda acum printre firme si companii, deoarece pot fi personalizate cu logo si slogan. Gama de incarcatoare wireless XD include modele premium care pot fi comandate cu livrare rapida. Unele modele de incarcatoare wireless includ aditional si suport de pixuri sau suport de telefon. Sunt excelente accesorii de birou si sunt considerate ideale cadouri business.

Vezi aici gama completa de incarcatoare wireless XD.

 

incarcatoare wireless xd

10… Mape business XD

Mapele business XD te ajuta sa te organizezi mai usor in timpul sedintelor si conferintelor. Unele modele includ o multime de accesorii si buzunarase pentru pixuri, carti de vizita, cabluri, etc. Unele mape au si suport de telefon sau incarcare wireless. Mapele business XD sunt excelente cadouri business premium pentru angajatii din management, marketing sau alte departamente.

Vezi aici gama completa de mape business XD.

 

mape business xd

11… Rucsacuri sport casual XD

Rucsacurile sport casual de la XD sunt foarte populare datorita designului modern si minimalist in acelasi timp. Rucsacurile XD sunt realizate din poliester si poliuretan. Sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei. Rucsacurile sunt utile atunci cand mergi la sala de forta sau la sala de fitness, in drumetii si calatorii, dar si pentru uzul zilnic la birou sau la scoala.

Vezi aici gama completa de rucsacuri sport casual XD.

 

rucsacuri xd

12… Umbrele XD

Umbrelele de ploaie de la XD sunt de calitate premium, fiind rezistente chiar si pe timp de furtuna. Sunt realizate din poliester in combinatie cu otel si metal. Au diametre cuprinse intre 102 cm si 120 cm. Este foarte util si confortabil sa ai in masina, acasa sau la birou o umbrela de buna calitate, care sa-ti fie de ajutor in situatii neprevazute.

Vezi aici gama completa de umbrele XD.

 

umbrele xd

13… Alte produse XD

Pe langa gamele de produse mentionate in acest articol, XD mai produce si borsete, bricege, cabluri, calculatoare de birou, casti audio, genti cosmetice, genti sport, hub-uri usb, portcarduri, portofele, powerbank-uri XD, statii meteo, sterilizatoare, suporturi pentru birou, suporturi de laptop, termosuri, tirbusoane si trolere de voiaj. Toate aceste produse se pot personaliza cu logo-ul sau sloganul tau, devenind astfel excelente materiale promotionale personalizate prin care te poti promova catre clientii tai sau iti poti loializa angajatii, partenerii si colaboratorii.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de obiecte si materiale promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.