BLOG

Produsele Ukiyo sunt disponibile la Everestus cu posibilitatea de a fi personalizate

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele Ukiyo sunt disponibile la Everestus cu posibilitatea de a fi personalizate

Produsele Ukiyo sunt acum disponibile la Everestus. Ukiyo inseamna produse cu un stil de inspiratie japoneza si cu un design minimalist. Colectia de produse Ukiyo contine accesorii de bucatarie, accesorii decorative si accesorii textile. Toate produsele Ukiyo au un aspect interesant, fiind realizate din materiale de foarte buna calitate. Firmele si companiile se pot promova prin intermediul produselor Ukiyo prin personalizarea acestora cu logo sau slogan.

 

Cuprins:

1... Despre Ukiyo

2... Colectia de produse Ukiyo

3... Personalizarea produselor Ukiyo

 

1... Despre Ukiyo

Ukiyo este un brand de inspiratie japoneza care promoveaza o viata frumoasa de echilibru, simplitate, bunastare. Produsele Ukiyo lasa un impact cat mai mic posibil, pastrand designurile curate si minimaliste. Accesoriile lifestyle si accesoriile de bucatarie Ukiyo, pun in valoare balanta dintre uzabilitate si estetica. Poti obtine o stare de calm si o stare de sanatate folosind produse cu design minimalism. Produsele Ukiyo iti ofera posibilitatea sa-ti dotezi cu diverse accesorii propria casa pe care sa o iubesti si pe care sa fii mandru sa o impartasesti.

Ukiyo - Traind momentul.

Ambalajele Ukiyo sunt dezvoltate cu un design simplificat, purtand doar informatii legate de produs. Ca parte a efortului continuu de a imbunatati conditiile de lucru in lantul de aprovizionare, Ukiyo se asigura ca toate produsele sunt fabricate in unitati de productie cu un audit social valabil, conform cadrului de audit amfori BSCI si Codului de conduita. Acest cadru sustine standarde sociale stricte in conformitate cu conventiile internationale precum Declaratia Universala a Drepturilor Omului si Organizatia Internationala a Muncii (OIM).

ukiyo

Traieste in momentul de fata, dar gandeste in perspectiva pentru un viitor mai bun.

Un viitor luminos si verde ne asteapta daca toti incepem sa fim mai constienti. Credem ca sustenabilitatea incepe cu transparenta. Credem ca trasabilitatea si sustenabilitatea sunt profund legate. Ukiyo transporta produse care urmaresc sa aiba un impact asupra utilizarii apei acolo unde este posibil. Ukiyo se straduieste sa faca acest lucru utilizand poliester si bumbac reciclat. Cand folosim aceste materiale reciclate economisim apa.

Vezi aici gama completa de produse Ukiyo.

 

2... Colectia de produse Ukiyo

Gama de produse Ukiyo include sticle de apa si cani, accesorii pentru bucatarie, accesorii decorative si accesorii textile. Printre accesoriile de bucatarie disponibile putem enumera carafe, ceainice, oale, clesti pentru servire, seturi de farfurii, seturi de boluri, seturi de rasnite, seturi sushi, seturi de servete de masa si seturi de tacamuri. O alta categorie de produse Ukiyo o reprezinta accesoriile decorative cum ar fi difuzoarele de arome, betisoarele parfumate si lumanarile parfumate. Pe langa accesoriile de bucatarie si accesoriile decorative Ukiyo mai produce si diverse accesorii textile: fete de masa, paturi, prosoape de baie, prosoape de plaja si sorturi de bucatarie. In continuare iti prezentam cateva dintre produsele Ukiyo pe care le gasesti la Everestus cu livrare rapida si preturi excelente.

produse-ukiyo

 

Lumanare parfumata, Ukiyo by AleXer, 21OCT0081, 11.3 x ø 8.4 cm, Sticla, Bambus, Alb

Creeaza caldura si confort in casa ta cu aceasta lumanare parfumata. Bucura-te de parfumul subtil de iasomie care se elibereaza. Lumanarea parfumata vine intr-un borcan elegant cu capac din bambus. Material: sticla, bambus. Dimensiune: 11.3 x ø 8.4 cm. Greutate: 0,625 kg. Culori disponibile: negru, alb.

 

Lumanare parfumata Ukiyo

Prosop de plaja, Ukiyo by AleXer, 22FEB0335, 180x100x2 cm, Bumbac, Negru

Acest prosop usor, foarte absorbant, rezistent la nisip si cu uscare rapida este unul dintre cele mai bune prosoape durabile. Prosopul este multifunctiona: il poti folosi si pentru picnic, ca si patura pentru copii sau ca prosop de yoga, de plaja si de sala. In plus, materialul subtire il face ultraportabil si usor de aruncat in geanta de plaja, valiza sau peste umar. Este fabricat din 88% bumbac certificat OEKO-TEX (Nu se folosesc substante daunatoare sau coloranti in timpul procesului de fabricatie.) si 12% bumbac reciclat, care este super moale si matasos la atingere. Cu trasor AWARE™ care valideaza utilizarea autentica a bumbacului reciclat. Material: bumbac. Dimensiune: 180 x 100 x 2 cm. Greutate: 0,650 kg. Culori disponibile: negru, gri, albastru, verde, roz.

 

prosop de plaja ukiyo

Set cadou difuzor arome si lumanare, Ukiyo by AleXer, 42FEB230863, 20.8x8.5x8 cm, Sticla, Negru

Simte-te relaxat, reincarcat si reinnoit cu setul cadou de betisoare parfumate Ukiyo si lumanari cu ceara de soia. Combinand betisoarele cu parfum de iasomie si lumanarea cu parfum de iasomie, veti crea o atmosfera uimitoare care va va lasa sa va simtiti revitalizat. 10 ore de ardere, greutate neta 55 grame. Se livreaza intr-o cutie de cadou kraft. Material: sticla. Dimensiune: 20.8 x 8.5 x 8 cm. Culori disponibile: negru, alb.

 

set cadou difuzor arome ukiyo

Set cina sushi 8 piese, Ukiyo by AleXer, 22FEB0129, 24.5x10x3.3 cm, Bambus, Maro

Setul este echipat cu un covoras de sushi din bambus, o lingurita de orez din bambus si un cutit plus 5 seturi de betisoare. Ambalat in cutie de cadou kraft. Material: bambus. Dimensiune: 24.5 x 10 x 3.3 cm. Greutate: 0,032 kg.

 

set cina sushi ukiyo

Sticla de apa sport, Ukiyo by AleXer, 22FEB1376, 600 ml, 7x5.5x23.5 cm, Sticla, Albastru

Urmareste-ti obiectivele zilnice de hidratare cu aceasta sticla de apa de 600 ml din sticla borosilicata proiectata inteligent. Capacul afiseaza o picatura de apa mai mare de fiecare data cand umpleti si rasuciti capacul, astfel incat sa puteti tine cu usurinta numarul de sticle pe care le beti. Corpul poate fi spalat in masina de spalat vase. Rezistent la scurgeri. Design inregistrat. Material: sticla. Dimensiune: 7 x 5.5 x 23.5 cm. Volum: 600 ml. Greutate: 0,393 kg. Culori disponibile: negru, gri, albastru, maro, verde.

 

sticla de apa sport ukiyo

Set 4 servete de masa, Ukiyo by AleXer, 22FEB0132, 45x45x0.1 cm, Carton, Verde

Aceste frumoase servetele de masa sunt realizate din bumbac reciclat. Aceste servetele de masa adauga o nota finala mesei tale. Vine ca set de 4 bucati tntr-o cutie de cadou kraft. Material: carton. Dimensiune: 45 x 45 x 0.1 cm. Greutate: 0,188 kg. Culori disponibile: alb, albastru, negru, verde, gri.

 

set 4 servete de masa ukiyo

3... Personalizarea produselor Ukiyo

Toate produsele Ukiyo pot fi personalizate cu imaginea brandului tau. Daca esti in cautarea unor cadouri personalizate mai deosebite poti opta pentru produsele Ukiyo. Tehnicile de imprimare recomandate sunt gravura CO2, print digital, transfer digital, doming, broderie, gravura laser, tampografie si screen transfer. Majoritatea produselor Ukiyo pot fi personalizate si individual si anume cu logo + numele destinatarului.

Produsele Ukiyo sunt foarte potrivite ca si cadouri de Craciun sau ca si cadouri business. Un cadou elegant de la Ukiyo va fi cu siguranta bine receptionat de catre destinatar. Iar daca cadoul este si personalizat, cu atat mai bine pentru tine, deoarece asta iti va asigura o expunere foarte buna pe termen lung.

Vezi aici gama completa de produse Ukiyo care se pot personaliza individual.

 

produse personalizate ukiyo

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.