BLOG

Sacose din bumbac personalizate cu logo-ul tau

Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Sacose din bumbac personalizate cu logo-ul tau

Sacosele din bumbac s-au dovedit de-a lungul timpului a fi unul dintre cele mai populare obiecte promotionale personalizate care au ajutat la cresterea notorietatii multor branduri. Pe Everestus iti punem la dispozitie un numar semnificativ de peste 390 de modele de sacose din bumbac, care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Sacosele personalizate din bumbac sunt o alegere naturala, care simplifica mult lucrurile! Brandul tau poate arata extraordinar pe astfel de sacose, care sunt la moda, si care sunt pregatite sa transporte diverse bunuri, ajutandu-te in acelasi timp sa te promovezi eficient.

 

Cuprins:

1… De ce sacose personalizate din bumbac?

2… Ce culori si modele sunt disponibile?

3… Care sunt avantajele sacoselor din bumbac?

 

1… De ce sacose personalizate din bumbac?

Cauti materiale promotionale la preturi bune, care sa fie si practice, sa fie ecologice si sa fie orientate catre clienti? Sacosele personalizate fabricate din bumbac reprezinta cadouri excelente care se pot distribui la diverse evenimente, la targuri si expozitii, sau pot fi oferite clientilor tai ca si bonus la comenzile pe care acestia le fac in magazinele tale online sau offline. Gama de sacose personalizate se preteaza aproape oricarui business, care doreste sa se promoveze eficient, sustenabil si pe termen lung.

Folosim o multitudine de tehnici de personalizare, iar cu ajutorul acestora putem imprima aproape orice design pe aceste sacose din bumbac. Intelegem ca alegerea unui material promotional care sa se potriveasca business-ului tau, poate fi una dificila. Dar cu sacosele personalizate din bumbac nu prea ai cum sa gresesti. Sacosele din bumbac de la Everestus sunt reutilizabile si reprezinta o alternativa viabila la pungile din plastic, ceea ce inseamna ca vei contribui si tu la protejarea planetei noastre.

Sacosele personalizate din bumbac s-au dovedit de-a lungul timpului a fi printre cele mai populare materiale promotionale. Poti verifica modelele disponibile, accesand linkul catre sacosele din bumbac.

Noi cei de la Everestus, personalizm sacosele folosind tehnici de personalizare eficiente pentru suportul oferit de acestea, cum ar fi: serigrafie, transfer sau digital transfer. Unele modele de sacose se pot personaliza chiar si prin broderie.

Acum este perioada perfecta pentru a lua in considerare sacosele din bumbac, ca si suport pentru promovarea afacerii tale. Alege aceste sacose sustenabile, prietenoase cu mediul, pentru a transmite un mesaj clar angajatilor, colaboratorilor, partenerilor, dar si clientilor, ca compania pe care o reprezinti este orientata catre produse care contribuie la salvarea mediului inconjurator.

 

sacose din bumbac everestus

 

2… Ce culori si modele sunt disponibile?

Sacosele din bumbac sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori. Cu siguranta poti identifica o sacosa in culoarea preferata, pe care ulterior sa-ti promovezi brandul si mesajul. La Everestus vei gasi sacose albe, albastre, bej si crem, galbene, gri, maro si natur, negre, portocalii, rosii, roz, turcoaz, verzi si violet.

Totodata, pe Everestus vei gasi sacose din bumbac care au manere mai scurte sau mai lungi, in functie de preferinte, dar si sacose cu snur in genul saculetilor tip rucsac. De asemenea greutatea materialului  difera de la un model la altul, existand modele mai usoare, dar si modele cu un material mai gros care le ofera o mai mare rezistenta in utilizare.

Alege sacosa preferata, fabricata din bumbac, precizeaza cantitatea pe care o doresti si specifica numarul de culori din logo-ul pe care doresti sa-l imprimam, iar noi vom reveni la tine cu cele mai bune preturi si conditii de livrare. Everestus este importator direct si distribuitor de sacose personalizate din bumbac, in Romania.

 

sacose personalizate

 

3… Care sunt avantajele sacoselor din bumbac?

Sacosele din bumbac au mai multe avantaje care le fac foarte competitive in fata altor tipuri de produse personalizabile. In continuare iti prezint cateva dintre aceste avantaje, care noi consideram ca sunt importante.

Sacosele din bumbac sunt produse sustenabile, ecologice. Sacosele au dimensiuni mai mari decat pungile de hartie sau de plastic si au o rezistenta mai indelungata in timp. Cu ajutorul sacoselor poti transporta diverse bunuri, fara sa ai frica ca acestea se vor rupe.

Sacosele din bumbac sunt reutilizabile. Atunci cand se murdaresc, ele se pot curata foarte usor, chiar si in masina de spalat rufe. Astfel vei avea intotdeauna o sacosa curata, iar daca este si personalizata, cu atat mai bine. Dupa folosire, sacosele se pliaza usor si se depoziteaza la fel de usor.

Poti folosi sacosele la majoritatea cumparaturilor pe care le faci. Fie ca mergi sa cumperi alimente pentru acasa, fie ca mergi sa-ti cumperi haine sau pantofi, sacosele personalizate din bumbac vor fi la fel de utile in toate aceste situatii.

sacose bumbac

Dupa ce se uzeaza, sacosele din bumbac pot fi folosite si in alte scopuri. Nu trebuie sa le arunci imediat la cosul de gunoi. De exemplu, le poti transforma in carpe de praf, sa le folosesti la curatat prin casa sau in masina pe care o detii. Sacosele nu se arunca, deoarece ele se pot refolosi foarte usor.

Sacosele din bumbac sunt mai calitative in comparatie cu alte modele de sacose fabricate din alte tipuri de materiale. Rezista mai mult, sunt mai elegante, sunt mai sustenabile si sunt mai atractive pentru cei care le folosesc.

Poti atrage clienti noi prin folosirea de sacose personalizate din bumbac. Consumatorii sunt dispusi sa aleaga produsele si serviciile oferite de acele companii care sunt in mod vizibil angrenate in actiuni de protejare a mediului inconjurator. Promovandu-te prin intermediul sacoselor din bumbac vei beneficia de niste produse pe care logo-ul tau va arata impecabil si in acelasi timp vei transmite ca ai niste valori prin care arati ca iti pasa de ceea ce se intampla in mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea.

Construieste-ti o imagine de brand sustenabil si astfel poti atrage o multime de clienti noi, si chiar si angajati care sa aiba aceeasi gandire orientata catre mediu. Poti face asta folosind sacose din bumbac personalizate cu logo-ul tau.

In comparatie cu pungile de plastic sau de hartie, sacosele din bumbac arata mult mai bine, sunt disponibile intr-o gama mult mai variata de culori si au o calitate si rezistenta net superioare.

sacose personalizabile

Everestus sustine investitia in produse sustenabile. De aceea dezvoltam o gama tot mai mare de astfel de produse ecologice, prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece consideram ca este in avantajul nostru al tuturor sa facem acest lucru. Pe Everestus vei gasi, pe langa sacosele din bumbac, o multime de alte produse sustenabile fabricate din materiale ecologice sau reciclate, cum ar fi: agende, sticle de apa, bluze, borsete, boxe portabile, brelocuri, cani de voiaj, caserole, casti audio, echipamente sport, genti cosmetice, genti sport, genti termoizolante, hanorace, incarcatoare wireless, mape, notite adezive, ochelari de soare, pantaloni, paturi, pixuri, portcarduri si portofele, prosoape, rucsacuri sport casual sau pentru laptop, saculeti cu snur, sepci, sorturi de bucatarie, termosuri, tricouri, umbrele si multe alte tipuri de produse. In acest sens, avem o categorie dedicata pe care o poti accesa aici – Produse fabricate din materiale ecologice sau reciclate.