BLOG

Top 7 cosuri picnic pe care le poti comanda de la Everestus

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 cosuri picnic pe care le poti comanda de la Everestus

Daca esti in cautarea unor cadouri premium pe care sa le oferi apropiatilor tai sau celor mai importanti parteneri si colaboratori, iti recomandam sa te orientezi catre gama de cosuri picnic. La Everestus gasesti cosuri picnic de buna calitate, echipate sau neechipate, pentru 2 sau 4 persoane. Un cos picnic echipat cu accesoriile de baza este foarte util mai ales atunci cand iesi la iarba verde sau doresti sa te refugiezi pentru cateva ore in natura relaxandu-te la umbra unui copac.

 

Cuprins:

1... Cos de picnic din rachita, 4 persoane, maro, Everestus, CP02RK, lemn

2... Cos picnic, 4 persoane, albastru, Everestus, CP06SE, lemn

3... Cos picnic pentru 2 persoane, 21MAR1575, 46x30x20 cm, Everestus, Rachita, Natur

4... Cos picnic pentru 2 persoane, Everestus, 21OCT0335, 40 x 28 x 20 cm, Lemn, Maro

5... Cos picnic utilat pentru 2 persoane, Everestus, 18SEP2855, 385x260x190 mm, Aluminiu, Otel, Alb

6... Cos pentru picnic, 2 persoane, albastru, alb, Everestus, CP04CK, lemn

7... Cos picnic flexibil cu fermoar dublu, fara accesorii, Everestus, 20FEB0931, Poliester 600D, Verde

Daca vrei sa impresionezi cu un cadou cu adevarat util, un cos picnic poate reprezenta o alegere inspirata. Gama de cosuri picnic cuprinde o multime de modele de dimensiuni si forme diferite. Poti alege de exemplu o geanta care sa contina accesorii de picnic sau poti opta pentru un cos picnic clasic din rachita dotat cu accesorii pentru 2 sau 4 persoane sau chiar si pentru un rucsac picnic pe care il poti transporta mult mai usor, luandu-l in spate. Vezi aici si gama completa de genti picnic si de rucsacuri picnicIn continuare iti prezentam 7 modele de cosuri picnic care sunt preferate de majoritatea clientilor Everestus. Unele modele se pot personaliza, iar altele nu.

 

cosuri picnic

 

1... Cos de picnic din rachita, 4 persoane, maro, Everestus, CP02RK, lemn

Cos picnic echipat pentru 4 persoane. Cosul include: tacamuri din otel inoxidabil, farfurii din ceramica, pahare de vin din plastic, tirbuson, rasnite pentru sare si piper. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Cosul picnic are o captuseala din panza 100%, manere si buton de blocare prin rasucire pe dinafara. Material: lemn. Dimensiuni: 480x215x425 mm. Greutate bruta: 3,85 kg. Numar de persoane: 4. Acest model de cos picnic de obicei nu se personalizeaza. In cazul in care doresti personalizarea acestuia, singura posibilitate este personalizarea prin lipirea unui sticker.

 

Cos de picnic din rachita, 4 persoane, maro, Everestus, CP02RK, lemn

2... Cos picnic, 4 persoane, albastru, Everestus, CP06SE, lemn

Cosul picnic include: 4 linguri, 4 furculite, 4 cutite, 4 pahare de sampanie, 4 farfurii din ceramica. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Cosul picnic are manere laterale pentru a putea fi cat mai usor transportat, bareta pentru umar si incuietoare. Material: lemn. Dimensiuni: 430x300x315 mm. Greutate bruta: 3,88 kg. Numar de persoane: 4. Acest model de cos picnic de obicei nu se personalizeaza.

 

Cos picnic, 4 persoane, albastru, Everestus, CP06SE, lemn

3... Cos picnic pentru 2 persoane, 21MAR1575, 46x30x20 cm, Everestus, Rachita, Natur

Cos de picnic din rachita cu set pentru 2 persoane: 1 deschizator multifunctional, 2 linguri din otel inoxidabil, furculite si cutite, 2 farfurii ceramice, 2 pahare si 2 servetele din policoton. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Toate accesoriile sunt frumos atasate la capac, astfel incat intregul cos poate fi umplut cu mancaruri si bauturi delicioase. Usor de transportat, purtandu-l de manerul alb elegant. Activitatile in aer liber in timp ce va bucurati de un picnic sau gratar ofera intotdeauna o experienta minunata, reprezentand si o modalitate excelenta de a petrece un timp de calitate cu familia si prietenii. Material: rachita. Dimensiuni: 46 x 30 x 20 cm. Greutate bruta: 3,100 kg. Numar persoane: 2. Tip: echipat. Acest model de cos picnic se poate personaliza prin serigrafie sau prin embosare pe curelusa folosita la inchidere. Dimensiunea maxima pe care se poate personaliza este de 30 mm x 50 mm.

 

Cos picnic pentru 2 persoane, 21MAR1575, 46x30x20 cm, Everestus, Rachita, Natur

4... Cos picnic pentru 2 persoane, Everestus, 21OCT0335, 40 x 28 x 20 cm, Lemn, Maro

Cos de picnic din rachita pentru 2 persoane: incl. tacamuri din otel inoxidabil cu manere din plastic, farfurii ceramice, pahare de vin, servetele si cutitul chelnerului, cu maner de transport si incuietoare. Material: lemn. Dimensiune: 40 x 28 x 20 cm. Greutate: 4,100 kg. Acest model de cos picnic de obicei nu se personalizeaza. In cazul in care doresti personalizarea acestuia, singura posibilitate este personalizarea prin lipirea unui sticker.

 

Cos picnic pentru 2 persoane, Everestus, 21OCT0335, 40 x 28 x 20 cm, Lemn, Maro

5... Cos picnic utilat pentru 2 persoane, Everestus, 18SEP2855, 385x260x190 mm, Aluminiu, Otel, Alb

Cos de picnic din rachita pentru 2 persoane, cu izolatie din aluminiu si curea de blocare si maner din piele PU. Cosul picnic include un set de vesela de 12 bucati: 2 seturi de tacamuri din otel inoxidabil (cutit, furculita si lingura), 2 farfurii ceramice, 2 pahare de plastic si 2 solnite pentru sare si piper. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Material: rachita. Dimensiuni: 385 x 260 x 190 mm. Numar de persoane: 2. La acest model de cos picnic utilat pot fi personalizate accesoriile din interior. De exemplu se pot personaliza paharele, farfuriile sau solnitele.

 

Cos picnic utilat pentru 2 persoane, Everestus, 18SEP2855, 385x260x190 mm, Aluminiu, Otel, Alb

6... Cos pentru picnic, 2 persoane, albastru, alb, Everestus, CP04CK, lemn

Cosul picnic este echipat pentru 2 persoane. Cosul include: 2 linguri din inox, 2 furculite din inox, 2 cutite din inox, 2 farfurii din portelan, 2 pahare din sticla pentru sampanie, termos din plastic, fata de masa din musama. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Cosul picnic are o bareta pentru umar, pentru a putea fi transportat cat mai usor. Material: lemn. Dimensiuni: 410x310x190 mm. Greutate bruta: 2,95 kg. Numar de persoane: 2. Acest model de cos picnic de obicei nu se personalizeaza. In cazul in care doresti personalizarea acestuia, singura posibilitate este personalizarea prin lipirea unui sticker.

 

Cos pentru picnic, 2 persoane, albastru, alb, Everestus, CP04CK, lemn

7... Cos picnic flexibil cu fermoar dublu, fara accesorii, Everestus, 20FEB0931, Poliester 600D, Verde

Cos de picnic din poliester 600D flexibil, cu fermoar dublu, si interior captusit. Cosul are o structura de aluminiu detasabila, cu maner ergonomic din EVA si capacitate de pana la 14 litri. Cosul picnic este util pentru iesirile la iarba verde, drumetii, picnic, camping, vacante sau chiar si pentru propria gradina. Material: poliester 600D. Dimensiune: 460 x 270 x 250 mm. Numar de persoane: 2. Tip cos: neechipat, cu capac. Acest cos picnic pliabil se poate personaliza in partea de sus prin transfer pe o dimensiune maxima de 150 mm x 150 mm. Cosul pliabil pentru picnic este disponibil in urmatoarele culori: verde, rosu, albastru si negru.

 

Cos picnic flexibil cu fermoar dublu, fara accesorii, Everestus, 20FEB0931, Poliester 600D, Verde

Cos picnic flexibil cu fermoar dublu, fara accesorii, Everestus

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de obiecte si materiale promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.