BLOG

Top 7 rucsacuri laptop de la Everestus pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 rucsacuri laptop de la Everestus pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

Daca esti in cautarea unor cadouri premium pe care sa le oferi cu ocazia unor evenimente speciale te poti orienta catre gama de rucsacuri laptop personalizate cu logo-ul tau, si cu siguranta vei reusi sa impresionezi. Majoritatea celor care activeaza in firme, companii si institutii publice, in special cei care au pozitii in departamentele de management, vanzari, marketing, resurse umane, financiar, etc. folosesc si au nevoie de un rucsac incapator in care sa-si depoziteze laptopul sau alte accesorii si device-uri. Totodata rucsacurile laptop sunt la fel de utile si pentru invatatori, profesori, studenti sau sportivi. Colectia de rucsacuri laptop pe care o gasesti pe Everestus include modele de calitate, de la branduri cunoscute, pe care le putem personaliza cu logo-ul si mesajul tau.

 

Cuprins:

1… De ce sa te promovezi prin intermediul unor rucsacuri laptop personalizate cu logo-ul tau?

2… Functionalitati ale rucsacurilor pentru laptop

3… Rucsacuri pentru laptop – branduri disponibile

4… Top 7 rucsacuri laptop care se pot personaliza cu logo-ul tau

 

1… De ce sa te promovezi prin intermediul unor rucsacuri laptop personalizate cu logo-ul tau?

Majoritatea oamenilor din ziua de azi, indiferent de varsta, au un laptop pe care lucreaza, se joaca sau navigheaza pe Internet. Rucsacul pentru laptop este un accesoriu care este folosit foarte des, putand deveni un excelent suport de promovare pentru compania ta prin personalizarea unui logo sau a unui mesaj. Rucsacurile personalizate ofera o buna protectie pentru laptopurile depozitate in interiorul acestora, in timpul deplasarilor dintr-o locatie in alta, deoarece le protejeaza de socuri si lovituri.

Angajatii, colaboratorii, partenerii si cei mai importanti clienti ai tai, vor putea folosi aceste rucsacuri laptop personalizate, avand in fata lor logo-ul tau, in fiecare zi. Este o metoda de promovare excelenta, deoarece rucsacurile pentru laptop sunt utile, functionale, iar cei care le vor primi le vor putea folosi zi de zi. La Everestus gasesti o colectie care cuprinde peste 180 de modele de rucsacuri pentru laptop. Alege modelul care ti-l place si trimite-ne o solicitare pentru a-ti calcula costurile cu personalizarea acestora. Rucsacurile laptop personalizate sunt materiale promotionale de top, foarte cerute de catre firme si companii.

Daca doresti sa-i multumesti cuiva sau sa-i arati aprecierea pentru o munca bine facuta, poti sa iei in considerare sa oferi un rucsac pentru laptop, personalizat cu logo-ul tau. La Everestus avem inclusiv si modele care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar. Rucsacurile laptop cu personalizare individuala le gasesti aici. Rucsacurile personalizate pentru laptop sunt instrumente de publicitate exceptionale. Avand in vedere ca laptopurile si tabletele sunt o necesitate pentru multi dintre angajatii, clientii, agentii de vanzari si furnizorii tai, potentialul ca rucsacurile pentru laptop sa fie apreciate si sa actioneze simultan ca un mediu publicitar exceptional este practic inegalabil.

rucsacuri laptop personalizate

Promovarea prin intermediul rucsacurilor pentru laptop iti va aduce urmatoarele beneficii:

  • Vei avea parte de o utilizare si vizibilitate ridicata, ceea ce va duce la o crestere a notorietatii brandului tau
  • Vei avea parte de o zona mare pe care sa-ti personalizezi logo-ul si mesajul
  • Poti alege dintr-o gama larga de modele, marci, forme si culori, astfel incat rucsacul ales sa se potriveasca cu identitatea brand-ului tau

Un rucsac personalizat pentru laptop este unul dintre cele mai cautate cadouri business. Rucsacurile personalizate sunt foarte practice, fiind folosite zilnic de foarte multe persoane. Acest lucru va asigura ca brandul tau va fi vizibil la birou, in cafenele, in tren sau in alte mijloace de transport in comun, in avioane si aeroporturi, in hoteluri, pensiuni si alte tipuri de unitati de cazare, in intalnirile de afaceri, in salile de sport, in scoli si universitati, si in multe alte locuri. Acesta este genul de expunere care altfel ar avea nevoie de un buget de publicitate enorm pentru a putea fi realizat. Un rucsac personalizat pentru laptop va ajuta la construirea loialitatii si a increderii intre cel care il foloseste si brandul promovat pe el.

In cazul in care preferi mai mult gentile de laptop, in detrimentul rucsacurilor, te putem ajuta si cu acestea. Pentru a vizualiza colectia de genti laptop personalizate trebuie sa dai click aici.

 

2… Functionalitati ale rucsacurilor pentru laptop

Rucsacurile pentru laptop sunt disponibile in diverse variante de marimi si forme. La Everestus le gasesti si intr-o larga varietate de culori. Rucsacurile sunt compatibile cu laptopuri incepand de la 13 inch pana la maxim 17,3 inch. Te poti folosi de optiunile de filtrare existente pe coloana din stanga a site-ului, unde poti filtra produsele dupa disponibilitate in stoc, pret, culoare, material, brand, port iesire casti, functie antifurt sau functie RFID, port USB integrat, compatibilitate maxima laptop si tip inchidere. Toate aceste posibilitati de filtrare a modelelor, te vor ajuta sa gasesti usor si rapid modelul de rucsac pe care ti-l doresti.

Materialele din care sunt fabricate aceste rucsacuri pentru laptop sunt bumbac, nylon, panza, piele ecologica, poliester si poliuretan. Majoritatea rucsacurilor sunt dotate cu compartimente dedicate pentru laptop sau alte device-uri, iar unele dintre modele au inclusiv iesire pentru casti, functie RFID sau antifurt, port USB integrat, etc.

Click aici pentru rucsacurile care au iesire pentru casti.

Click aici pentru rucsacurile cu functie RFID sau antifurt.

Click aici pentru rucsacurile care au port usb integrat.

rucsacuri laptop personalizate

3… Rucsacuri pentru laptop – branduri disponibile

 

Rucsacuri laptop Case Logic

Sunt disponibile 7 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Case Logic.

 

Rucsacuri laptop Everestus

Sunt disponibile peste 100 de modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Everestus.

 

Rucsacuri laptop Field & Co

Sunt disponibile 3 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Field & Co.

 

Rucsacuri laptop Swiss Peak

Sunt disponibile 16 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Swiss Peak.

rucsacuri pentru laptop personalizate

 

Rucsacuri laptop Thule

Sunt disponibile 3 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Thule.

 

Rucsacuri laptop Vinga

Sunt disponibile 8 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop Vinga.

 

Rucsacuri laptop XD

Sunt disponibile 27 modele de rucsacuri care se pot personaliza.

Click aici pentru a vizualiza toata gama de rucsacuri laptop XD.

 

4… Top 7 rucsacuri laptop care se pot personaliza cu logo-ul tau

Rucsac laptop, Case Logic by AleXer, 21OCT0018, 31 x 44 x 24 cm, 15.6 inch, Poliester, Negru

Rucsac elegant pentru laptop, cu mult spatiu de stocare si functii pentru afaceri sau placere. Include spatiu de stocare captusit pentru un laptop de pana la 15,6" si buzunar pentru o tableta de pana la 12". Buzunarul frontal mic ofera acces rapid la telefon. Doua buzunare laterale extensibile. Material: poliester. Dimensiune: 31 x 44 x 24 cm. Greutate: 0,870 kg.

 

rucsac case logic 01

 

Rucsac Laptop si Tableta, Case Logic by AleXer, IA, 15.6 inch, poliester, negru, portocaliu

Rucsacul este potrivit pentru laptopuri de 15,6 inch. Rucsacul dispune de compartiment integrat pentru laptop, manson pentru tableta si spatiu de stocare cu cordoane care iti vor proteja produsele electronice. Buzunarul frontal usor de accesat poate stoca cele mai folosite obiecte, in timp ce panoul de organizare iti va mentine toate obiectele aranjate si la locul lor. Este un rucsac foarte functional pentru diverse calatorii. Greutate bruta: 0,517 kg. Dimensiune: 439x320x259 mm. Material: poliester.

rucsac laptop case logic 02

Rucsac laptop 15 inch, Case Logic by AleXer, 20IAN183, Poliester 600D, Gri

Rucsac pentru laptop de 15 inch. Un rucsac profesional pentru laptop, perfect pentru cei carora le place sa echilibreze confortul si stilul. Compartimentul principal spatios are spatiu de stocare cu captuseala groasa pentru un laptop de pana la 15 inch si un buzunar dedicat pentru o tableta de 10,5 inch. Exista un compartiment suplimentar pentru depozitarea bateriei portabile, precum si un buzunar frontal cu acces rapid pentru electronice mici. Doua buzunare laterale ofera acces usor la sticle de apa sau alte articole de acces. Cureaua pentru bagaje din spate ataseaza in siguranta geanta la majoritatea bagajelor rulante. Material: poliester. Dimensiune: 15 x 28 x 45, 5 cm. Greutate bruta: 0,520 kg

 

rucsac laptop case logic 03

 

Rucsac business pentru laptop, 21MAR1031, 33x44x14 cm, 15.6 inch, Everestus, Poliester, Gri

Rucsacul dispune de un compartiment principal mare, cu fermoar, cu o husa captusita pentru laptop de 15,6" si un compartiment frontal cu fermoar pentru acces rapid la dispozitivele mobile. Rucsacul are un port USB, inclusiv cablu USB-A cu 1 conector tata si 1 conector mama. Rucsacul are curele de umar captusite convenabile, maner de prindere, si un buzunar din plasa pentru sticla de apa. Pot exista variatii minore in culoarea produsului real datorita naturii vopselelor, tesaturilor si imprimarii tesaturii. Material: poliester 300D si poliester 600D. Dimensiune: 33 x 44 x 14 cm. Greutate: 400 grame.

rucsac laptop everestus model 1

 

Rucsac Laptop RFID, Everestus, VT, 15.6 inch, 600D poliester cu PU accente de vinyl, grafit

Rucsac de laptop de 15,6 "cu buzunare multiple. Cu spate captusit si bareta pentru carucior. Doua buzunare laterale pentru sticle de apa. Curele captusite reglabile pentru umeri. Echipat cu protectie RFID. Panou de organizare interioara in buzunarul central, inclusiv un suport pentru cheie. Greutate bruta: 0,510 kg. Dimensiune: 12 x 30.5 x 45.7 cm. Material:  Poliester 600d cu accente de vinil din PU.

rucsac laptop everestus model 2

Rucsac laptop, Vinga by AleXer, 42FEB230052, 17 inch, 36x14.5x39 cm, Poliester, Verde

Rucsac minimalist si curat, care se potriveste tuturor ocaziilor. Rucsacul este confectionat din piele vegana nubuck hidrofuga si are bretele reglabile pentru un confort optim. Rucsacul este, de asemenea, echipat cu un buzunar cu fermoar pe o parte si un buzunar ascuns pe spate, astfel incat sa poti intoarce cu usurinta spatele fara sa-ti faci griji pentru obiectele de valoare. Material: poliester. Dimensiune: 36 x 14.5 x 39 cm. Greutate: 0,934 kg.

rucsac laptop vinga

Rucsac laptop modern, XD by AleXer, 18SEP2261, 15.6 inch, 29x17x44.5 cm, Rpet, Maro

Rucsacul are un compartiment separat pentru laptop de 15,6 inchi si un buzunar frontal cu fermoar. Materialul exterior si captuseala sunt realizate din poliester reciclat. Cu tracer AWARE™ care valideaza utilizarea autentica a materialelor reciclate. Fiecare rucsac economiseste 19,5 litri de apa si a refolosit 32,7 sticle PET de 0,5 L. 2% din incasarile din fiecare produs vandut vor fi donate catre Water.org. Fara PVC. Material: rpet. Dimensiune: 29 x 17 x 44.5 cm. Greutate: 0,567 kg.

rucsac laptop xd

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.