BLOG

Top 7 seturi de ustensile gratar prin care sa te promovezi in timpul verii

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 seturi de ustensile gratar prin care sa te promovezi in timpul verii

Gama de accesorii si ustensile pentru gratar include o multime de seturi interesante care se preteaza a fi oferite ca si cadou. Aceste accesorii de gratar se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau, ajutandu-te sa te promovezi pe o perioada lunga de timp. Imagineaza-ti doar cat de multi oameni se aduna impreuna, la fiecare sfarsit de saptamana, pentru a petrece clipe de neuitat in jurul gratarului. Toti acestia folosesc diverse ustensile de gratar pentru a pregati cele mai gustoase preparate.

Este timpul sa pregatesti si tu gratarul si sa oferi cadouri elegante si personalizate constand in seturi de accesorii pentru gratar. Noi, cei de la Everestus, iti oferim o multime de idei de cadouri grozave personalizate care pot fi folosite pe terasa sau in jurul gratarului. Este extraordinar ce diferenta pot face uneltele potrivite, mai ales cele pentru gratar! Ofera aceste cadouri memorabile angajatilor, colaboratorilor si partenerilor tai, de care se vor bucura si se vor folosi, pe tot parcursul anului.

 

Cuprins:

a… De ce ustensile gratar personalizate?

b… 7 idei de seturi de accesorii pentru gratar

c… Sugestii de produse complementare care se pot folosi impreuna cu ustensilele de gratar

d… Accesoriile si ustensilele pentru gratar - Excelente idei de cadouri personalizate

 

a… De ce ustensile gratar personalizate?

La fiecare sfarsit de saptamana, in curtile caselor, in diverse locatii publice special amenajate sau in zonele de picnic din jurul oraselor, oamenii socializeaza in jurul gratarului. Cu acest prilej membrii familiei se aduna impreuna, prietenii se distreaza, oameni necunoscuti ajung sa se imprieteneasca, relaxindu-se si petrecand clipe de neuitat. Si asta se intampla in fiecare sat, comuna, oras sau municipiu.

Este oportunitatea perfecta pentru tine de a oferi ustensile de gratar personalizate cu logo-ul si mesajul tau, promovandu-te astfel intr-un mod eficient, neagresiv. Poti alege sa-ti pui amprenta pe o mare varietate de seturi de accesorii si ustensile de gratar, dar si pe produse complementare cum ar fi de exemplu: sorturile pentru gratar, platouri pentru servire, tocatoare de bucatarie, cosuri picnic, genti frigorifice sau paturi picnic.

ustensile gratar

Un set de gratar personalizat este un cadou fantastic pentru toti aceia carora le place sa fie gazda in curtea proprie din spatele casei! Toata lumea stie ca in special barbatilor le place sa pregateasca cefele, micii, carnaciorii, etc. pe gratarul din curte si nu este surprinzator faptul ca foarte multi dintre ei chiar se pricep la asta. Care este secretul lor? Voia buna, experienta, focul bine intretinut si uneltele personalizate pentru gratar, sunt elementele cheie. Cei care pregatesc gratarul pot purta un sort personalizat sau pot folosi o spatula personalizata, si astfel logo-ul tau poate ajunge in vazul tuturor.

Un set de gratar personalizat este un cadou perfect pentru tati. Este, de asemenea, un cadou grozav pentru prietenii de o viata pe care i-ai ales sa iti fie alaturi la toate evenimentele importante din viata ta. Ofera aceste instrumente personalizate pentru gratar celor mai buni prieteni ai tai si arata-le astfel aprecierea ta.

accesorii gratar

Cadourile personalizate pentru gratar fac o impresie excelenta si sunt functionale. Un set personalizat de instrumente pentru gratar este un cadou deosebit pentru aproape oricine si pentru orice ocazie.

Se spune ca un cadou reusit este acela pe care nu se asterne praful. Un set de accesorii gratar personalizat este unul dintre acele cadouri care chiar sunt folosite cu mare placere.

 

b… 7 idei de seturi de accesorii pentru gratar

In continuare iti prezentam 7 idei de seturi de accesorii gratar pe care le putem personaliza cu logo-ul tau.

 

1… Set Barbeque, 5 piese, 74x50x2 cm, Poliester 600D, Everestus, UG5, verde

Sort din poliester 600D cu 3 accesorii pentru gratar si manusa.

Sortul are imprimat pe el un teren de fotbal si are buzunar pentru fiecare ustensila.

Dupa utilizare, sortul poate fi pliat pentru a nu ocupa mult loc.

Ustensilele sunt metalice, realizate cu design de fotbal, manerele sunt din lemn.

Acest set este cadoul ideal pentru toti iubitorii fotbalului!

Material sort: Poliester 600D.

Material accesorii: metal + lemn.

 

ustensile gratar model 1

2… Set accesorii gratar 12 piese in cutie de aluminiu, Everestus, BQ, otel inoxidabil, argintiu

Setul contine: 4 frigarui, 1 cutit, 4 suporturi de porumb, 1 spatula, 1 furca si clesti.

Ustensilele sunt ambalate intr-o cutie solida din aluminiu, cu maner si balamale.

Material: otel inoxidabil, aluminiu

Numar bucati/set: 12

Dimensiune: 460 x 170 x 70 mm

 

ustensile gratar model 2

3… Ustensile pentru gratar in geanta cu fermoar, negru, Everestus, UG09FD, otel inoxidabil, poliester, lemn

Ustensilele au manere din lemn si se livreaza intr-o gentuta cu fermoar.

Material: otel inoxidabil, lemn

 

accesorii gratar model 3

4… Set ustensile gratar, Everestus, 22FEB1486, 99x68 cm, Otel, Lemn, Negru

Sort din panza cerata cu unelte de gratar din otel inoxidabil.

Include spatula cu maner din lemn, cleste pentru gratar si un desfacator de sticle din metal.

Material: otel, lemn

Dimensiune: 99 x 68 cm

Greutate: 1,050 kg

 

accesorii gratar model 4

5… Set 5 ustensile gratar, Seasons by AleXer, 22FEB1476, 46x7.4x16.2 cm, Otel, Bambus, Natur

Set de gratar din bambus din 5 piese, cu lopata (40 x 9,5 cm), cleste (34,5 x 6 cm), furculita (38,5 x 3 cm), cutit (38,5 x 3 cm) si perie (38 x 4,3 cm).

Setul este livrat intr-o cutie cadou din bambus (46 x 16,2 x 7,4 cm).

Manerele si cutia de cadou sunt realizate din bambus care este obtinut si produs conform standardelor durabile.

Material: otel, bambus

Dimensiune: 46 x 7.4 x 16.2 cm

Greutate: 1,880 kg

 

instrumente gratar model 5

6… Set 5 ustensile gratar, Everestus, 22FEB1479, 33x5x15 cm, Nylon, Otel, Lemn, Natur

Set de gratar din 5 piese, cu o lopata (29 x 7 cm), furculita (29 x 1,7 cm), cutit (29 x 2,4 cm), masa de taiat (19 x 13 x 1,1 cm) si o manusa (25 x 16 cm).

Material: nylon, otel, lemn

Dimensiune: 33 x 5 x 15 cm

Greutate: 0,510 kg

 

instrumente gratar model 6

7… Set 4 accesorii gratar, Everestus, 21OCT0124, 43.5 x 60.5 cm, Poliester, Otel, Negru

Sort pentru gratar cu set pentru gratar cu accesorii din otel inoxidabil cu maner din lemn, manusa din bumbac, curea reglabila pentru spate si gat.

Sortul se poate rula si se fixeaza impreuna pentru depozitare usoara cu toate accesoriile in interior.

Material: poliester, otel

Dimensiune: 43.5 x 60.5 cm

Greutate: 0,625 kg

 

ustensile gratar model 7

 

c… Sugestii de produse complementare care se pot folosi impreuna cu ustensilele de gratar

Pe langa seturile de accesorii pentru gratar pe Everestus vei gasi o multime de alte produse complementare care se pot folosi impreuna cu acestea. Sorturile de bucatarie sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori, astfel incat sa le poti asorta cat mai bine cu accesoriile de gratar. Realizate din bumbac sau poliester, dar si din alte tipuri de materiale, sorturile personalizate sunt excelente materiale promotionale.

sorturi personalizate

Pentru iesirile la iarba verde poti opta si pentru unul dintre seturile si cosurile picnic disponibile, care pot fi echipate cu diverse accesorii utile. Unele cosuri picnic sunt echipate cu accesorii pentru 2 persoane sau 4 persoane, in functie de necesitati si preferinte. Sau poate alegi un rucsac picnic, care este mai usor de transportat.

Pentru a pastra la rece apa, bauturile racoritoare sau sticlele de bere care iti vor stinge setea dupa ce te vei delecta cu delicioasele preparate la gratar, ai nevoie si de o geanta termoizolanta de calitate, pe care de asemenea o putem personaliza cu logo-ul tau.

Daca esti la picnic, undeva la munte sau pe malul unei ape, ai nevoie si de o patura de picnic pe care sa te poti relaxa linistit la umbra sau la soare, dupa preferinte. Si aceste paturi picnic se pot personaliza cu logo-ul tau.

Nu in ultimul rand, s-ar putea sa-ti fie utile si platourile de servire sau tocatoarele pentru alimente, realizate in special din lemn de bambus, care sunt disponibile intr-o mare varietate de forme si dimensiuni. Gama de tocatoare personalizate este foarte apreciata in special de firmele care activeaza in domeniul Horeca.

 

d… Accesoriile si ustensilele pentru gratar - Excelente idei de cadouri personalizate

O parte din ceea ce iubeste barbatul in aer liber este sa-si arate priceperea la gratar! Lasa-l sa se bucure de compania prietenilor si a celor dragi si de admiratia lor, in timp ce il echipezi cu cele mai bune accesorii si ustensile de gratar. De la sortul personalizat si instrumentele si accesoriiile potrivite, si pana la platoul unde va servi mancarea delicioasa preparata pe gratar, cadoul tau va fi cu siguranta apreciat si folosit din nou si din nou. Fa-i viata mult mai usoara in timp ce se bucura de lucrul pe care il iubeste cel mai mult - servind oamenilor mancare delicioasa la gratar!

Fa iesirile la iarba verde, gratarele si picnicurile mai distractive, impartind cadouri care vor fi folosite si apreciate. Materialele promotionale pentru gratar vor fi vedetele petrecerii, iar destinatarii se vor gandi la tine cu fiecare rasucire a preparatelor pe gratar!

ustensile gratar

Nu exista nimic mai special decat sa petreci timp cu prietenii si familia si sa faci gratar la tine in curte. Ofera prietenilor, angajatilor, colaboratorilor si partenerilor tai materiale promotionale utile cum sunt seturile de accesorii pentru gratar pentru a organiza picnicuri si gratare delicioase. Ustensilele pentru gratar si sorturile personalizate sunt obiecte promotionale deoasebite, care vor fi folosite pe o perioada lunga de timp.

Everestus este importator si distribuitor in Romania de accesorii si ustensile pentru gratar personalizate si de o gama extinsa de peste 40000 de materiale promotionale. Alege din gama noastra de produse, cele mai frumoase seturi de accesorii gratar si personalizeaza-le cu logo-ul tau pentru ati creste vizibilitatea si ati intari loialitatea celor care conteaza in business-ul tau.