BLOG

Top 7 trolere personalizate excelente pentru vacante si calatorii

Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 trolere personalizate excelente pentru vacante si calatorii

Imagineaza-ti un troler personalizat cu logo-ul tau expus printre mii de oameni care asteapta in aeroporturi, gari si autogari. Imagineaza-ti de asemenea trolerul tau personalizat care este plimbat printre multimi de turisti care viziteaza marile orase sau zonele turistice. Expunerea pe care o poti avea astfel este una foarte mare si cu siguranta brandul tau va putea fi remarcat. La Everestus gasesti o gama variata de trolere care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Asadar nu mai este nevoie sa-ti imaginezi aceste scenarii, ci le poti transforma in realitate alegand un troler adecvat nevoilor tale prin intermediul caruia sa-ti promovezi brandul sau afacerea.

 

Cuprins:

1... Troler de cabina, Everestus, abs

2... Troler, Everestus, poliester 1200D, eva

3... Geanta de voiaj tip troler, albastru si gri, Everestus, TR019P, poliester 600D

4... Troler carcasa tare, abs, Everestus

5... Troler business, poliester, Everestus

6... Troler voiaj mediu, 37.5x39x58 cm, Everestus, 20SEP0437, Poliester, Albastru

7... Rucsac tip troler, gri si verde, Everestus, TR09CY, poliester 600D

 

Daca ai angajati care calatoresc mult in interes de serviciu, cu siguranta ca iti doresti ca deplasarile lor sa se desfasoare in conditii cat mai optime. Calatoriile pot fi obositoare, asa ca este important sa ai un troler cat mai util si incapator. Pentru a te asigura ca angajatii tai promoveaza compania ta in timpul calatoriei, poti comanda trolere personalizate cu logo-ul sau numele companiei tale.

Colaboratorii, partenerii sau clientii tai calatoresc des? Daca raspunsul la aceasta intrebare este unul pozitiv, atunci gandeste-te sa le oferi trolere personalizate pentru a-ti maximiza prezenta si vizibilitatea in locurile publice. Un troler personalizat este util nu doar pentru a-ti face mai cunoscuta compania, brandul sau produsul prin afisarea logo-ului oriunde s-ar afla, ci si pentru persoana care il va folosi.

Trolerele de la Everestus sunt disponibile in multe dimensiuni, materiale sau culori pentru a putea fi asortate cat mai usor cu imaginea brandului tau. Poti alege trolere fabricate din materiale precum ABS, EVA, plastic, policarbonat, poliester, etc. Poti opta pentru trolere cu carcase rigide, care iti vor proteja foarte eficient lucrurile din interior, sau pentru trolere cu carcase moi care se vor adapta mai usor la spatiile mai mici. Indiferent de tipul carcasei pe care ai ales-o, trebuie sa stii ca aceste trolere sunt prevazute cu roti care te vor ajuta sa te deplasezi fara probleme.

trolere personalizate

Trolerele de la Everestus se pot imprima cu ajutorul mai multor tehnici de personalizare. De exemplu pentru trolerele cu carcasa rigida personalizarea se face de obicei prin gravura laser pe o placuta metalica. Pentru trolerele cu carcase moi, fabricate din materiale textile, personalizarea se poate face direct pe material prin digital transfer sau transfer.

Trolerele sunt considerate excelente obiecte promotionale personalizabile. Cand faci cadou un troler personalizat angajatilor, colaboratorilor sau partenerilor, le vei oferi ceva mai mult decat un obiect promotional. Le vei oferi si o solutie de a le face viata mai usoara si mai organizata. Cu ocazia aniversarilor din cadrul firmei tale sau cu ocazia unor evenimente speciale poti lua in considerare aceste trolere personalizabile pe care sa le integrezi in campaniile tale de promovare si de loializare. Trolerele personalizate sunt produse valoroase care odata oferite ca si cadou, vor fi foarte bine primite de catre destinatari, care le vor folosi in calatoriile lor multi ani de zile.

In continuare iti prezentam 7 modele de trolere pe care ti le recomandam sa le analizezi si sa le iei in considerare pentru viitoarele tale campanii de promovare.

troler personalizat

 

1... Troler de cabina, Everestus, abs

Troler de cabina cu zona de ambalare captusita pe ambele fete, cu buzunar suplimentar cu fermoar si curea de ambalare, cu incuietoare si sistem telescopic retractabil, maner de transport, cifru de blocare, 4 roti cu rulare usoara si placuta de metal inlocuibila. Material: ABS. Dimensiune: 55 x 35 x 20 cm. Capacitate: 32 l. Greutate: 3,100 kg. Acest model de troler este disponibil pe culorile: albastru, negru si rosu.

 

troler personalizat model 1

2... Troler, Everestus, poliester 1200D, eva

Troller cu compatiment principal cu fermoar, spatiu intarit si un compartiment extra, 2 compartimente cu fermoar, placa metalica detasabila in fata, buzunar pentru adresa in spate, maner, sistem telescopic troller pentru incuiere, 2 roti skater cu aparatori si picioare la sol. Material: poliester, EVA. Dimensiune: 55 x 35 x 20 cm. Capacitate: 32 l. Greutate: 2,700 kg. Acest model de troler este disponibil pe culorile: albastru, gri, negru si rosu.

 

troler personalizat model 2

3... Geanta de voiaj tip troler, albastru si gri, Everestus, TR019P, poliester 600D

Geanta de voiaj tip troller cu 3 buzunare frontale cu fermoar, compartiment principal spatios cu fermoar, 3 compartimente suplimentare cu fermoar, 1 compartiment cu fermoar pe partea din spate si 1 maner de transport intarit. Sistemul tip carucior poate fi retras intr-un buzunar separat cu fermoar, roti tip skater cu functionare usoara cu dispozitiv de protectie pentru colt, 2 protectii antiderapante si picioruse la sol. Numarul mare de compartimente face organizarea bagajelor mai usoara. Material: poliester. Dimensiune: 75 x 30.5 x 33 cm. Greutate: 2,775 kg.

 

troler personalizat model 3

4... Troler carcasa tare, abs, Everestus

Troler de 20 inchi, cu carcasa tare din ABS si 1 compartiment principal cu un compartiment interior. Material: ABS. Dimensiune: 34 x 20 x 47 cm. Capacitate: 26 l. Greutate: 3,000 kg. Acest model de troler este disponibil pe culorile: negru, argintiu, rosu si albastru.

 

troler personalizat model 4

5... Troler business, poliester, Everestus

Troler business cu buzunar pentru laptop de 17 inch, buzunar pentru tableta de 10 inch si numeroase compartimente. Material: poliester. Dimensiune: 47.5 x 20.5 x 36.5 cm. Capacitate: 29 l. Greutate: 3,320 kg.

 

troler personalizat model 5

6... Troler voiaj mediu, 37.5x39x58 cm, Everestus, 20SEP0437, Poliester, Albastru

Daca esti un calator frecvent, atunci acest troler mediu de aventura este pentru tine. Are o capacitate de 84 de litri de spatiu uimitor pentru a va transporta toate elementele esentiale. Trolerul are buzunare cu fermoar la indemana pe partea din fata si pe partea de sus pentru acces rapid la necesitatile tale. In interior exista un separator convenabil din plasa cu fermoar si un buzunar suplimentar cu fermoar. Include curele suplimentare in fata pentru optiuni de transport versatile. Fabricat din poliester durabil si PU. Material: poliester. Dimensiune: 37.5 x 39 x 58 cm. CapacitateL 84 l. Greutate: 3,100 kg.

 

troler personalizat model 6

7... Rucsac tip troler, gri si verde, Everestus, TR09CY, poliester 600D

Rucsac troler cu carlig si curea pe partea din fata, 1 mic buzunar frontal cu fermoar, 1 buzunar cu fermoar mediu, 1 buzunar frontal mare cu fermoar, cu buzunar captusit pentru laptop si 1 buzunar interior, 1 compartiment cu fermoar principal, 2 buzunare laterale cu fermoar cu buzunare plasa pe partile laterale, zona de stocare in partea din spate pentru a ascunde curelele capitonate si reglabile pentru umeri si husa de protectie roti, cu maner telescopic. Material: poliester. Dimensiune: 33 x 24.5 x 50 cm. Greutate: 2,600 kg. Capacitate: 33 l.

troler personalizat model 7

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de obiecte si materiale promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.