BLOG

Top 9 seturi pentru pictura si desen pe care le poti comanda de la Everestus

Office
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 9 seturi pentru pictura si desen pe care le poti comanda de la Everestus

Seturile de colorat, desenat si pictat sunt excelente idei de cadouri pentru copiii care au veleitati artistice si creative. La Everestus gasesti o gama variata de astfel de seturi de pictura si desen care pot fi personalizate cu imaginea brandului tau. Astfel, brandul tau poate ajunge usor in atentia copiilor si a parintilor acestora, devenind vizibil pentru o perioada indelungata de timp. Alege un set de pictura si desen, personalizeaza-l cu logo-ul sau mesajul tau si ofera-l cadou unui copil talentat care cu singuranta se va bucura de el.

 

La Everestus gasesti o multime de seturi de pictura si desen pe care le poti include in viitoarea ta campanie de promovare si loializare. Daca esti in cautarea unor cadouri de Craciun sau de Paste, adresate in special copiilor, fetite sau baieti, ar trebui sa iei in considerare seturile de colorat, desenat si pictat. Acestea sunt cadouri foarte apreciate atat de copii, cat si de parintii acestora, deoarece stimuleaza creativitatea copiilor.

Aceste seturi de colorat si pictat sunt disponibile in diferite forme si variante cum ar fi de exemplu seturile complete cu accesorii de pictat si colorat aranjate frumos in cutii elegante de lemn, saculetii cu snur care pot fi colorati, rucsacurile cu instrumente de colorat incluse, sacosele de colorat, canile care pot fi colorate, seturile de creioane de colorat, etc.

Daca administrezi o firma cu multi angajati sau daca comercializezi produse destinate copiilor, poti lua in considerare sa te promovezi prin intermediul acestor seturi de pictura si desen pe care sa le oferi ca si cadou copiilor angajatilor sau copiilor clientilor tai, cu ocazia diferitelor ocazii sau sarbatori cum ar fi Back to School, Craciun, Paste, 1 Iunie sau alte evenimente importante din timpul anului. Vezi aici gama completa de seturi de pictura si desen, care poti fi personalizate cu logo-ul tau.

In continuare iti prezentam 9 seturi de pictura si desen, adica 9 idei de cadouri pentru copii, care pot fi personalizate si care pot deveni instrumente excelente de marketing care sa te ajute sa te promovezi eficient si pe termen lung.

seturi de pictura si desen

 

Cuprins:

1... Set pentru colorat 52 piese, Everestus, 20IAN1002, Multicolor, Carton

2... Set de desenat si pictat, 88 piese, natur, Everestus, DE02MT, lemn, ceara, plastic

3... Set 12 creioane colorate, cu hartie de desenat, Everestus, 20IAN1001, Alb, Hartie

4... Set de colorat 67 piese, Everestus, RW, lemn, natur

5... Rucsac pentru copii cu 5 markere incluse, Everestus, 20IAN559, Turcoaz, Poliester 600D

6... Saculet sport de colorat cu 5 markere, Everestus, 20APR011, material netesut, alb

7... Set de colorat si pictat, 29 piese, 180×185×35 mm, Everestus, 20FEB4000, Plastic, Galben

8... Set 6 crete cu forma de ou in cutie, Everestus, 22FEB0693, 15x10x7 cm, Carton, Bej

9... Cana de colorat, Everestus, 18SEP2414, 10x8.5 cm, Plastic, Alb

 

1... Set pentru colorat 52 piese, Everestus, 20IAN1002, Multicolor, Carton

Setul contine 52 de piese: 12 markere, 12 creioane colorate, 12 creioane cerate, 12 acuarele, pensula de pictat, ascutitoare, radiera, clip de hartie. Setul se livreaza intr-o cutie din carton presat. Acest set de pictura si desen este potrivit pentru copiii cu veleitati artistice. O idee excelenta de cadou pentru aniversari, zile de nastere, etc. Dimensiune: 190x95x104 mm. Greutate bruta: 0,475 kg. Material: carton.

Acest set de colorat de 52 de piese se poate personaliza exclusiv pe cutie prin tehnicile de imprimare: tampografie, serigrafie, doming sau sticker digital.

 

set pentru colorat 52 piese

2... Set de desenat si pictat, 88 piese, natur, Everestus, DE02MT, lemn, ceara, plastic

Setul contine 88 de piese, suficiente ca sa-ti pui in practica talentul si creativitatea. Setul se livreaza intr-o cutie de lemn cu catarame din metal, balamale si maner. Acest set de pictura si desen este potrivit pentru copiii cu veleitati artistice. O idee excelenta de cadou pentru aniversari, zile de nastere, etc. Dimensiune: 430x260x50 mm. Greutate bruta: 1,54 kg. Material: lemn, plastic, ceara.

Acest set de desenat si pictat de 88 de piese se poate personaliza exclusiv pe cutie prin tehnicile de imprimare: tampografie si gravura laser.

 

set de desenat si pictat 88 piese

3... Set 12 creioane colorate, cu hartie de desenat, Everestus, 20IAN1001, Alb, Hartie

Setul contine 12 creioane de colorat, 10 pagini de colorat si 40 pagini albe. Setul se livreaza intr-o carcasa din carton presat. Acest set este potrivit pentru copiii cu veleitati artistice. O idee excelenta de cadou pentru aniversari, zile de nastere, etc. Dimensiune: 150x210 mm. Greutate bruta: 0,30 kg. Material: hartie, carton.

Acest set de 12 creioane colorate se personalizeaza doar pe cutie prin tampografie, serigrafie, doming full color sau sticker digital.

 

set 12 creioane colorate

4... Set de colorat 67 piese, Everestus, RW, lemn, natur

Setul include: 12 culori vopsea pe baza de apa, 12 creioane colorate, 12 pixuri colorate, 12 pastele in ulei, 12 creioane, palete, lipici, radiera, ascutitoare, creion HB, pensula pentru pictat. Setul de colorat se livreaza intr-o cutie de lemn. Un set excelent pentru copii. Cadou potrivit pentru zi de nastere sau evenimente speciale. Dimensiune: 290x48x220 mm. Greutate bruta: 0,625 kg. Material: lemn.

Acest set de colorat de 67 de piese se personalizeaza doar pe cutie prin tampografie, serigrafie, doming full color, gravura laser sau sticker digital.

 

set de colorat 67 piese

5... Rucsac pentru copii cu 5 markere incluse, Everestus, 20IAN559, Turcoaz, Poliester 600D

Rucsacul este realizat din poliester 600D si se livreaza impreuna cu 5 markere. Rucsacul se poate colora. Produsul este potrivit pentru copiii cu veleitati artistice. O idee excelenta de cadou pentru aniversari, zile de nastere, etc. Dimensiune: 210x90x260 mm. Greutate bruta: 0,14 kg. Material: poliester 600D.

Rucsacul acesta care include si 5 markere se poate personaliza in partea din fata pe o dimensiune de maxim 45 mm x 25 mm prin screen transfer, digital transfer sau transfer reflectiv.

 

rucsac pentru copii cu 5 markere incluse

6... Saculet sport de colorat cu 5 markere, Everestus, 20APR011, material netesut, alb

Sacculet cu snur din material netesut cu 5 markere. Material netesut de 80 grame/m². Acest set de pictura si desen este potrivit pentru copiii cu veleitati artistice. O idee excelenta de cadou pentru aniversari, zile de nastere, etc. Saculetul de colorat include o radiera din TPR cu invelitoare de protectie din polipropilena. Dimensiune: 350x280 mm. Greutate bruta: 0,049 kg. Material: material netesut.

Saculetul care se poate colora cu ajutorul markerelor incluse este o idee excelenta de cadou personalizat. El poate fi personalizat pe partea din spate prin serigrafie, screen transfer, digital transfer sau transfer reflectiv.

 

saculet sport de colorat cu 5 markere

7... Set de colorat si pictat, 29 piese, 180×185×35 mm, Everestus, 20FEB4000, Plastic, Galben

Set de creioane cu 10 carioci colorate, 5 creioane colorate, 5 pasteluri colorate, 6 vopsele colorate, perie, ascutitor si radiera. Livrat in cutie din plastic. Material: plastic. Dimensiune: 180 x 185 x 35 mm.

Setul acesta de colorat si pictat care include 29 de piese poate fi personalizat pe husa prin tampografie sau doming.

 

set de colorat si pictat 29 piese

8... Set 6 crete cu forma de ou in cutie, Everestus, 22FEB0693, 15x10x7 cm, Carton, Bej

Set format din 6 crete in forma de ou in suport de carton pentru oua. Material: carton. Dimensiune: 15 x 10 x 7 cm. Greutate: 0,380 kg. Nu confunda aceste oua cu cele reale! S-ar putea sa arate reale, dar ar trebui folosite doar pentru a face desene frumoase si arta. Acest set de colorat reprezinta un cadou grozav pentru copiii creativi care poate fi oferit ca si cadou de Craciun, dar mai ales ca si cadou de Paste.

Setul care include 6 crete pentru colorat poate fi personalizat pe cutie prin tampografie, digital label sau doming.

 

set 6 crete cu forma de ou

9... Cana de colorat, Everestus, 18SEP2414, 10x8.5 cm, Plastic, Alb

Cana cu perete dublu in PS cu 5 creioane colorate, inclusiv 4 modele de hartie de colorat. Material: plastic. Dimensiune: 10 x 8.5 cm. Greutate: 0,130 kg. Fii creativ si coloreaza pe propria ta cana. Un cadou grozav pentru copii, astfel incat sa poata fi creativi si sa se bucure de o bautura de ciocolata calda dupa. Poti indeparta piesa interioara si poti introduce unul dintre modelele colorate.

Cana poate fi personalizata prin tampografie cu logo in maxim 4 culori, dimensiunea maxima a personalizarii fiind de 35 mm x 35 mm.

 

cana de colorat

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.