BLOG

Tricouri imprimate cu logo, modele cu maneca lunga

Textile
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Tricouri imprimate cu logo, modele cu maneca lunga

Tricourile cu maneca lunga se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau, fiind foarte populare in special toamna, iarna si la inceputul primaverii. Tricourile sunt articole vestimentare realizate din materiale de calitate si sunt disponibile in diverse marimi si culori. La Everestus gasesti tricouri cu maneca lunga atat pentru barbati, cat si pentru femei si copii. Toate tricourile sunt personalizabile atat pe fata, cat si pe spate. Firmele si companiile pot personaliza astfel de tricouri cu brandul lor, oferindu-le angajatilor si colaboratorilor pentru a fi purtate la diverse intalniri, sedinte, drumetii, targuri si expozitii sau la alte evenimente importante din activitatea acestora.

 

Cuprins:

1... Tricouri cu maneca lunga pentru barbati

2... Tricouri cu maneca lunga pentru femei

3... Tricouri cu maneca lunga pentru copii

 

1... Tricouri cu maneca lunga pentru barbati

Tricourile cu maneca lunga pentru barbati sunt disponibile in 2 stiluri diferite, si anume: tricouri la baza gatului sau tricouri Polo. La Everestus gasesti urmatoarele branduri de tricouri: Elevate, Makito, Sol's si THClothes. Marimile disponibile sunt: L, M, S, XL, XS, XXL, 3XL, 4XL si 5XL. Materialele folosite la fabricarea tricourilor sunt bumbac, elastan, poliester si viscoza. Gama de culori variate iti ofera posibilitatea sa asortezi culoarea tricoului cu cea a brandului tau. Poti alege un tricou dintre urmatoarele culori: alb, albastru, burgundy, galben, gri, maro, negru, portocaliu, rosu si verde.

Ca sa identifici cat mai rapid tricoul dorit iti recomandam sa folosesti toate filtrele disponibile pe care le gasesti pe coloana din stanga a site-ului. Poti astfel filtra rezultatele dupa urmatoarele criterii: disponibilitate in stoc sau pe comanda, culoare, material, marime, brand, model si lungime maneca. In continuare iti recomandam cateva modele de tricouri cu maneca lunga pentru barbati pe care le poti comanda si personaliza la Everestus.

 

Tricou Polo Oakville cu maneca lunga pentru barbati, din bumbac 100%

Culori disponibile: alb, rosu, albastru navy, gri antracit, gri melange, negru.

Marimi disponibile: L, XL, XXL, 3XL, XS, S, M.

Tricou Polo pentru barbati cu maneca lunga Oakville. Guler tricot plat. Detalii Pick-Stitch. Placheta cu doi nasturi. Banda satinata pentru gat. Flituri laterale finisata cu banda satinata. Cusatura inaintea umarului. Naturi gravati si vopsiti pentru potrivire. Eticheta principala cu transfer termic pentru confort. Tricot piqué din bumbac 100%. 200 g/m².

Tricou Polo Oakville cu maneca lunga pentru barbati

Varianta pentru femei a acestui model de tricou o gasesti aici.

Tricou polo cu maneca lunga pentru barbati Bern, 85% bumbac si 15% viscoza

Culori disponibile: negru, rosu, maro light, gri, albastru royal, burgundy, verde light, portocaliu, albastru navy, gri heather light.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

Tricou Polo pentru barbati cu maneca lunga din 100% bumbac pique (210 g/m²). Culoarea 183: 85% bumbac/15% viscoză. Guler si mansete striate, fenta cu 3 nasturi. Slituri laterale la terminatie. Nasture suplimentar pe cusatura interioara. Eticheta vizibila detasabila.

 

Tricou polo cu maneca lunga pentru barbati Bern

Varianta pentru femei a acestui model de tricou o gasesti aici.

 

Tricou organic Ponoka cu maneca lunga pentru barbati, tricot simplu din jerseu din 95% bumbac organic filat in inele si 5% elastan

Culori disponibile: albastru, negru, alb.

Marimi disponibile: XXL, 3XL, XS, S, M, L, XL.

Tricou bio pentru barbati cu maneca lunga Ponoka. Guler din tesatura proprie. Gat turn. Tesatura elastica. Detalii Pick-Stitch. Banda din satin de la umar la umar. Eticheta principala cu transfer termic pentru confort. Tesatura din bumbac elastic super moale. Tricot simplu jerseu din 95% bumbac organic filat in inele si 5% elastan. 200 g/m².

Tricou organic Ponoka cu maneca lunga pentru barbati

Varianta pentru femei a acestui model de tricou o gasesti aici.

 

Vezi aici gama completa de tricouri cu maneca lunga la baza gatului pentru barbati.

Vezi aici gama completa de tricouri Polo cu maneca lunga pentru barbati.

 

2... Tricouri cu maneca lunga pentru femei

Si variantele de tricouri pentru femei, cu maneca lunga, sunt disponibile tot in 2 stiluri diferite: tricouri la baza gatului sau tricouri Polo, de la brandurile Elevate, Sol's si THClothes. Marimile disponibile sunt: L, M, S, XL, XS si XXL. La fel ca si in cazul tricourilor pentru barbati, tricourile pentru femei sunt fabricate tot din bumbac, elastan, poliester si viscoza. Poti alege un tricou cu maneca lunga dintre urmatoarele culori: alb, albastru, burgundy, galben, gri, negru, portocaliu, rosu si roz. In continuare iti recomandam cateva modele de tricouri cu maneca lunga pentru femei pe care le poti comanda si personaliza la Everestus.

Tricou cu maneca lunga de dama Bucharest, jerseu 100% bumbac

Culori disponibile: alb.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

Tricou pentru dame cu maneca lunga (150 g/m²). Guler si mansete striate. Cusaturi duble pe maneci si partea inferioara.

 

Tricou cu maneca lunga de dama Bucharest

Tricou Dama cu maneca lunga, Imperial LSL Women, Bumbac

Culori disponibile: alb, negru deep, albastru french, gri melange, portocaliu.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

Tricoul pentru femei SOL'S IMPERIAL 190g. Guler cu nervuri. Maneci lungi. Taiat si cusut. Taietura ajustata. Banda in interiorul gulerului. Detaliile materialului: 100% bumbac semiprelucrat cu inele. OEK0-TEX.

 

Tricou Dama cu maneca lunga Imperial LSL Women

 

Vezi aici gama completa de tricouri cu maneca lunga la baza gatului pentru femei.

Vezi aici gama completa de tricouri Polo cu maneca lunga pentru femei.

 

3... Tricouri cu maneca lunga pentru copii

Pentru copii avem disponibile tricouri cu maneca lunga la baza gatului pe dimensiunile L, XL si XXL. Tricourile pentru copii sunt fabricate din bumbac si pot fi comandate in culorile: alb, albastru, gri si negru. In continuare iti recomandam un model de tricou cu maneca lunga pentru copii care se poate comanda si personaliza la Everestus.

Tricou pentru Copii cu maneca lunga, Imperial LSL Kids, Bumbac, Unisex

Culori disponibile: negru deep, albastru french, gri melange, alb.

Marimi disponibile: L, XL, XXL.

Tricou pentru copii SOL'S IMPERIAL 190g. Gat cu banda adeziva. Guler cu nervuri din elastan. Guler rotund. Maneci lungi. Taiat si cusut. Detaliile materialului: 100% bumbac semi-combed ringspun. OEK0-TEX.

 

Tricou pentru Copii cu maneca lunga Imperial LSL Kids

 

Vezi aici gama completa de tricouri cu maneca lunga la baza gatului pentru copii.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.