BLOG

Tricouri personalizate cu logo sau mesaj, modele cu maneca scurta

Textile
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Tricouri personalizate cu logo sau mesaj, modele cu maneca scurta

Daca organizezi diverse evenimente cu public numeros, participi la targuri si expozitii, ai multi angajati pe care doresti sa-i loializezi, iti motivezi echipele de vanzari organizand team building-uri sau poate participi cu echipa ta la diverse competitii sportive intre firme, in toate aceste situatii si in multe altele te poti promova foarte eficient prin intermediul acestor tricouri personalizate cu maneca scurta. La Everestus gasesti peste 6700 de modele de tricouri personalizabile atat pentru barbati si femei, cat si pentru copii.

 

Tricourile personalizate au fost, sunt si vor ramane materiale textile promotionale foarte populare pentru firme si companii. Tricourile se pot personaliza pe piept stanga sau dreapta, pe maneci in zonele laterale sau pe spate. In functie de preferinte, firmele care doresc sa se promoveze prin personalizarea tricourilor pot opta pentru mai multe tehnici de personalizare cum ar fi: screen transfer, digital transfer, broderie, serigrafie sau transfer termic.

Gama de tricouri inscriptionate este atractiva si pentru institutiile de invatamant, scoli si universitati, dar si pentru asociatiile care organizeaza diverse evenimente culturale, sociale sau sportive. Acestea isi pot comanda tricouri personalizate cu logo-ul lor pe care sa le ofere elevilor, studentilor sau participantilor la evenimente.

tricouri personalizate

Se stie faptul ca tricoul cu maneca scurta reprezinta un articol vestimentar foarte popular. La Everestus gasesti tricouri clasice la baza gatului dar si tricouri polo cu guler. Iti poti alege tricoul preferat dintr-o colectie foarte generoasa care include peste 4000 de modele de tricouri cu maneca scurta pentru barbati, peste 2000 de tricouri cu maneca scurta pentru femei si peste 700 de tricouri cu maneca scurta pentru copii.

La Everestus poti comanda tricouri imprimate cu logo de la brandurile Elevate, Gildan, iqoniq, Makito, Sol’s, THClothes. Sunt tricouri promotionale de calitate destinate in special personalizarii cu logo si slogan. Gama de culori este de asemenea una foarte generoasa care include majoritatea culorilor de baza: alb, albastru, auriu, bej, burgundy, crem, fuchsia, galben, gri, kaki, maro, mov, natur, negru, portocaliu, rosu, roz, verde si violet. Materialele folosite la fabricarea tricourilor incriptionabile sunt bumbacul, elastanul, poliesterul si vascoza.

In continuare iti prezentam cateva modele de tricouri cu maneca scurta, foarte populare, care se pot personaliza cu logo-ul tau.

tricouri polo barbati

 

Cuprins:

1… Tricouri personalizate pentru barbati, cu maneca scurta

2… Tricouri personalizate pentru femei, cu maneca scurta

3… Tricouri personalizate pentru copii, cu maneca scurta

 

1… Tricouri personalizate pentru barbati, cu maneca scurta

 

Heros short sleeve unisex t-shirt, Unisex, Single Jersey knit of 100% Cotton

Tricou Heros unisex cu maneca scurta. Optiuni de branding pe piept, maneci si spate. Eticheta principala cu taietura, pentru confort. Tricot tubular. Gat turn. Guler plat din tricot. Banda de la umar la umar. Tricot simplu jerseu din bumbac 100%. 150 g/m².

Culori disponibile: albastru aqua, alb, galben, verde forest, roz, verde apple, roz light, verde fern, burgundy, verde army, rosu, gri storm, portocaliu gri light, albastru light, gri heather, albastru, gri charcoal, negru, albastru navy.

Marimi disponibile: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, XXS.

tricou personalizat barbati model 01

 

T-shirt, unisex, XXL, S-XXL, Gildan by AleXer, Bumbac

Tricou cu maneca scurta fabricat din 100% bumbac greu, cu gat rotund. 180 g/m² (alb 170 g/m²). Optiuni de branding pe piept, maneci si spate.

Culori disponibile: galben, albastru light, verde kiwi, verde, albastru dark, negru, gri light, gri, roz, portocaliu, rosu, albastru, gri dark, alb, auriu galben.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

tricou personalizat barbati model 02

 

Tricou Polo Barbati, Iqoniq Yosemite, Bumbac, Unisex

Tricou Polo unisex Iqoniq din piqué de bumbac. Acest polo cu potrivire obisnuita este ideal pentru fiecare sezon si este un favorit de altadata pentru evenimentele de afaceri si ocaziile promotionale. Poloul este o imbracaminte versatila. Poate fi purtat atat lejer, cat si ingrijit, depinde de cum il combini. Are o placuta frontala cu doi nasturi de culoarea asortata si o coasta plata 1x1 la guler si tiv la maneci. Mica eticheta Iqoniq de pe cusatura interioara este un detaliu frumos de finisare. Compozitia este 100% bumbac, din care 50% reciclat si 50% organic, in 220 G/M². Nu se amesteca cu materialele plastice, astfel incat dupa viata este reciclabil in produse noi din bumbac. Utilizarea materialelor din tesaturi reciclate si organice autentice si declaratiile privind impactul asupra mediului sunt garantate, prin utilizarea trasorului fizic disruptiv si a tehnologiei blockchain AWARE™. Fiecare produs Iqoniq are o eticheta QR unica. Scanand acest QR, veti avea acces la un pasaport digital dedicat produsului. 2% din incasarile din fiecare produs vandut vor fi donate catre Water.org.

Culori disponibile: portocaliu, negru, alb, albastru deschis, burgundy, gri, mov, crem, albastru navy, rosu, albastru verdigris.

Marimi disponibile: XXL, L, M, S, XL, XS, XXS, 3XL.

tricou personalizat barbati model 02

 

Tricou Polo, Sols by AleXer, 54 x 40 x 34 cm, masculin, Poliester, Bumbac

Tricou durabil datorita cusaturilor de umar intarite. Calitate excelenta si disponibil intr-un numar mare de culori si dimensiuni. Potrivit atat pentru imbracamintea promotionala, cat si pentru lucru. Gu guler reiat 1×1, maneci scurte cu borduri reiate, intarit la gat cu banda dubla, fenta cu 3 nasturi in culoarea tricoului, cusatura laterala, nasture de rezerva in interior. Detalii material: Pique 200g / mp, 65% poliester - 35% bumbac ringspun.

Culori disponibile: gri dark, albastru French, gri mélange, albastru royal, rosu, alb, negru.

Marimi disponibile: 3XL, 4XL, 5XL, L, M, S, XL, XXL.

tricou personalizat barbati model 04

 

Nicosia. Men's sports t-shirt, Male, Jersey 100% polyester: 125 g/m²

Tricou tehnic pentru barbati, tricou 100% poliester (125 g / m²). Maneca scurta. Banda intarita pe guler. Cusaturi duble pe maneci si partea inferioara.

Culori disponibile: negru, rosu, albastru royal, violet, albastru navy, verde hexachrome.

Marimi disponibile: L, M, XL, XXL.

tricou personalizat barbati model 05

Vezi aici gama completa de tricouri pentru barbati cu maneca scurta.

 

2… Tricouri personalizate pentru femei, cu maneca scurta

 

Nanaimo short sleeve women's T-shirt, Female, Single Jersey knit of 100% ringspun combed Cotton

Tricou dama Nanaimo cu maneca scurta. Guler plat din tricot. Gatul turn. Detalii Pick-Stitch. Banda din satin de la umar la umar. Eticheta principala cu transfer termic pentru confort. Sensa moale pe piele. Tricot simplu jerseu din 100% bumbac pieptanat filat in inele. 160 g/m².

Culori disponibile: roz, roz light, gri antracit, burgundy, gri mélange, rosu, negru, portocaliu, violet plum, albastru light, albastru, albastru navy, albastru aqua, verde forest, verde apple, alb, verde fern, verde army, galben.

Marimi disponibile: XS, S, M, L, XL, XXL.

tricou personalizat femei model 01

 

Regent Women T-Shirt 150g, Cotton, TWIN

Tricou pentru femei din material single jersey. Banda la baza gatului din material reiat, dublata in interior, maneci scurte, cusaturi laterale. Detalii material: 100% bumbac inelat semi-pieptanat , 150g /mp. OEKO-TEX.

Culori disponibile: galben daffodil, albastru diva, portocaliu peel, albastru duck, portocaliu, albastru french navy, albastru royal, fuchsia, verde apple, rosu, gri melange, albastru atoll, auriu, albastru aqua, alb, verde kelly, gri ash, verde lime, burgundy, gri mouse, verde bottle.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

tricou personalizat femei model 02

 

EVE. Women's polo shirt, Female, Piquet mesh 100% cotton: 195 g/m², 85% cotton, 15% viscose

Polo 100% bumbac pique pentru dame (195 g / m²). 85% bumbac si 15% viscoza. Guler si manecile cu cusaturi. Banda intarita pe guler. Placket intarit cu 4 butoane colorate. Buton suplimentar pe cusatura interioara.

Culori disponibile: albastru light, portocaliu, albastru navy, albastru aqua, gri heather light, verde mint, roz, negru, rosu, galben, verde, maro light, gri, albastru royal, burgundy, verde light, maro dark, alb melange, albastru, galben inchis, roz somon, verde army.

Marimi disponibile: L, M, S, XL, XXL.

tricou personalizat femei model 03

Vezi aici gama completa de tricouri pentru femei cu maneca scurta.

 

3… Tricouri personalizate pentru copii, cu maneca scurta

 

Pioneer Kids T-Shirt 175g, Organic cotton

Tricou pentru copii din bumbac organic, guler din material reiat, banda intarita la gat, tubular. Fara eticheta. Detalii material: single jersey 175 m², 100% bumbac cultivat organic. OEKO-TEX.

Culori disponibile: alb, albastru diva, albastru french navy, gri melange, albastru royal, rosu.

Marimi disponibile: 2 ani - 86-94cm, 4 ani - 96-104cm, 6 ani - 106-116cm, 8 ani - 118-128cm, 10 ani - 130-140cm, 12 ani - 142-152cm.

tricou personalizat copii model 01

 

Tricou pentru Copii, 42FEB232873, THC Ankara Kids, Bumbac, Unisex

Tricou unisex pentru copii 100% bumbac (190 g/m²). Cusatura 1x1 guler si margini. Cusaturi duble pe mansete si partea inferioara.

Culori disponibile: verde light, portocaliu, albastru navy, albastru turcoaz, roz, negru, rosu, galben, albastru royal, gri, violet, portocaliu coral, verde army.

Marimi disponibile: 2, 4, 6, 8, 10, 12.

tricou personalizat copii model 02

Vezi aici gama completa de tricouri pentru copii cu maneca scurta.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.