BLOG

Uneltele premium GearX pot fi personalizate cu logo-ul tau

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Uneltele premium GearX pot fi personalizate cu logo-ul tau

GearX este un brand de produse premium care pot fi personalizate cu imaginea brandului tau. La Everestus gasesti produse GearX originale, cum ar fi bricege, unelte multifunctionale, rulete si lanterne. Daca esti in cautarea unor produse de calitate superioara pe care sa le oferi cadou la sfarsit de an colaboratorilor si partenerilor tai, iti recomandam sa analizezi gama de produse GearX. GearX duce maiestria la urmatorul nivel oferindu-ti unelte extrem de solide care te vor servi toata viata.

 

Cuprins:

1… Despre GearX

2… Mentenanta produselor GearX

3… Personalizarea produselor GearX

4… Produse GearX recomandate

 

1… Despre GearX

GearX este intotdeauna aproape atunci cand ai nevoie si duce maiestria la un nivel superior oferind pe piata o gama de unelte utile extrem de solide care te vor servi toata viata. Toate produsele GearX sunt instrumente cu un aspect unic si luxos. GearX ofera tuturor o experienta de lux. Brandul a fost dezvoltat in special pentru cei care apreciaza uneltele durabile si puternice. Datorita calitatii inalte, uneltele GearX sunt construite pentru a dura si pentru a face treaba pe termen lung.

Vezi aici gama completa de produse GearX.

De la ciocane si surubelnite, la lanterne si rulete, fiecare unealta este rezultatul unei maiestrii puternice care demonstreaza pasiunea neconditionata pentru tehnica. Produsele GearX sunt considerate produse de lunga durata realizate din cele mai rezistente materiale si care au in acelasi timp un aspect foarte frumos. Produsele sunt mate, solide, inchise la culoare si robuste, cu o nota de antracit. GearX inseamna perfectiunea in detaliu, produsele fiind intotdeauna ambalate luxos. Cu alte cuvinte: faci o treaba cu stil.

Fiecare produs GearX este ambalat intr-o cutie cadou neagra de lux cu o curea de tragere. In cutie vei gasi un card de marca cu specificatiile produsului, plasat intr-o incrustatie EVA care este atat durabila, cat si protectoare, asigurandu-te ca cadoul tau ajunge in stare perfecta.

Produsele GearX sunt fabricate in unitati de productie cu un audit social valabil conform cadrului de audit amfori BSCI si Codului de conduita. Acest cadru sustine standarde sociale stricte, in conformitate cu conventiile internationale precum Declaratia Universala a Drepturilor Omului si Organizatia Internationala a Muncii (OIM).

produse gearx

 

2… Mentenanta produselor GearX. Cum sa cureti, lubrifiezi si sa ascuti uneltele GearX.

Observam ca a devenit o obisnuinta sa se arunce lucruri atunci cand par sa nu mai functioneze ca si cand au fost folosite prima data. Asta face ca gropile de gunoi sa fie pline cu tot felul de produse care, cu ingrijirea si atentia potrivite, ar fi putut fi folosite toata viata. Prin urmare, dorim sa te sfatuim cum sa iti intretii in mod corespunzator uneltele GearX.

Prevenirea daunelor este mai usoara decat repararea. Cutitele si uneltele multifunctionale pot fi curatate cel mai bine dupa utilizare folosind o carpa umeda. Pentru o curatare mai profunda, foloseste putina apa fierbinte si o cantitate foarte mica de sapun de vase si spala cu atentie. Curatarea regulata a instrumentelor va evita depunerea prafului si a murdariei pe unelte.

Uneltele GearX folosesc saibe si rulmenti de inalta calitate. Dar chiar si acestea trebuie intretinute. Iti recomandam sa le lubrifiezi in mod regulat. Cu cat folositi mai mult uneltele, cu atat iti recomandam mai mult sa faci acest lucru. Cutitele si uneltele GearX folosesc otel inoxidabil de calitate premium. Cand ascuti cutitul, asigura-te ca este blocat in pozitia de siguranta.

 

unelte gearx

3… Personalizarea produselor GearX

Produsele GearX pot fi catalogate ca si cadouri business premium. Pot fi oferite cadou partenerilor de afaceri, colaboratorilor activi, angajatilor din pozitiile de management sau chiar si celor mai importanti clienti. Datorita modului premium in care sunt ambalate, cadourile GearX vor face cu siguranta senzatie. Mai mult decat atat, produsele GearX pot fi inscriptionate cu logo-ul sau mesajul tau, devenind astfel excelente obiecte promotionale prin intermediul carora te poti promova. Totodata oferind cadou produsele GearX iti poti loializa cei mai importanti angajati si colaboratori.

Produele GearX pot fi incriptionate cu ajutorul urmatoarelor tehnici de personalizare: digital print pentru logo full color, doming, gravura laser, tampografie si transfer serigrafic. Cea mai mare parte a produselor GearX pot fi personalizate si individual cu logo si nume destinatar.

Vezi aici produsele GearX care se pot personaliza individual.

 

4… Produse GearX recomandate

In continuare iti prezentam cateva dintre cele mai populare produse GearX pe care sa le iei in considerare atunci cand iti vei stabili noua strategie de promovare si loializare. Produsele GearX se pot personaliza cu logo-ul tau si pot deveni astfel cadouri personalizate premium pe care sa le oferi cu ocazia sfarsitului de an sau cu ocazia altor evenimente importante din activitatea firmei tale.

 

Ruleta 5M, GearX by AleXer, 22FEB0178, 6.7x6.7x4 cm, ABS, Negru

Masurati cu stil cu aceasta banda de masurare de inalta calitate 5M/19mm. Ruleta vine intr-o carcasa premium rezistenta la socuri, cu buton de blocare si clema pentru curea. Banda ofera doua viteze de retragere, spre deosebire de majoritatea celorlalte benzi. Lama durabila de carbon negru este rezistenta la performanta si vine cu doi magneti puternici la capat. Imprimarea pe banda este rezistenta la uzura, astfel incat aceasta ruleta va fi gata de utilizare oricand aveti nevoie de ea. Ambalata in cutie de cadou de lux. Material: ABS. Dimensiune: 6.7 x 6.7 x 4 cm. Greutate: 0,548 kg.

ruleta gearx

 

Briceag, GearX by AleXer, 22FEB1403, 9.8x2.6x1.7 cm, Otel, Negru

Aceasta unealta multifunctionala combina totul, intr-un singur element esential de buzunar. Corpul de lux din aluminiu este asortat cu unelte premium din otel inoxidabil 420, toate prezentate in negru. Cele 13 functii includ: cutit, ferastrau, surubelnita cu cap crestat, deschizator de conserve, pila, surubelnita Philips mica, surubelnita Philips, tirbuson, ghidaj de fir, perforator din piele, taietor de cutii, deschizator de sticle si lama mica. Acest cutit multifunctional este gata de utilizare atunci cand aveti nevoie de el. Ambalat in cutie de cadou de lux. Material: otel. Dimensiune: 9.8 x 2.6 x 1.7 cm. Greutate: 0,156 kg.

briceag gearx

 

Briceag, GearX by AleXer, 22FEB1402, 8x2.7x1.4 cm, Otel, Negru

Cutitul pliabil de culoare neagra este fabricat din aluminiu de lux si otel inoxidabil 420 premium. Cutitul de lunga durata este usor de utilizat si se blocheaza in loc. Designul puternic il face cutitul perfect atat pentru exterior, cat si pentru interior. Ambalat in cutie de cadou de lux. Material: otel. Dimensiune: 8 x 2.7 x 1.4 cm. Greutate: 0,120 kg.

briceag gearx model 02

 

Lanterna usb reincarcabila, GearX by AleXer, 22FEB1409, 19.5x8x3.4xØ 3.4 cm, Aluminiu, Negru

Functionalitatea, performanta si designul se reunesc in aceasta lanterna reincarcabila. Corpul din aliaj de aluminiu de inalta calitate se potriveste perfect in mana. Lumina de focalizare premium va permite sa extindeti lumina de pana la 2000 de ori. Datorita ratingului sau IP4, este rezistent la intemperii, astfel incat poate fi scos cu usurinta afara. Becul puternic creeaza pana la 1000 de lumeni si un fascicul care ajunge pana la 500 de metri. Lanterna foloseste o baterie reincarcabila, deci nu este nevoie sa inlocuiti bateriile. Pur si simplu reincarcati prin priza USB. Becul de inalta calitate vine cu 5 moduri, inclusiv functia SOS. Bateria de 2000 mAh permite o utilizare de pana la 4 ore la o singura incarcare. Material: aluminiu. Dimensiune: 19.5 x 8 x 3.4 x Ø 3.4 cm.

lanterna gearx

 

Cutter, GearX by AleXer, 22FEB0158, 17.4x4.5x2.4 cm, Zinc, Negru

Cutter rezistent din aliaj de zinc durabil. Cutterul durabil este conceput pentru a-ti oferi o prindere confortabila in timp ce il ti. Cu functie de retragere si blocare pentru utilizare usoara. Cu lama profesionala SK4 pentru duritate constanta si ascutire de lunga durata. Ambalat in cutie de cadou de lux. Material: zinc. Dimensiune: 17.4 x 4.5 x 2.4 cm. Greutate: 0,288 kg.

cutter gearx

 

Cleste multifunctional, GearX by AleXer, 22FEB1404, 11.7x3.8x1.9 cm, Otel, Negru

Unealta multifunctionala de lux, asa poate fi descris cel mai bine acest instrument. Cea mai versatila si durabila unealta pentru lucrarile dvs. zilnice, atat in casa, cat si in aer liber. Uneltele durabile sunt facute sa reziste mult timp. Cele 13 functii includ: cutit (cu lacat), pila, ferastrau, surubelnita mare (cu blocare), surubelnita Philips, surubelnita cu cap crestat, cleste, cleste standard, taietor de sarma, deschizator de sticle, surubelnita, taietor centura de siguranta, taietor de cutii. Acest instrument multifunctional este gata de utilizare atunci cand aveti nevoie de el. Ambalat in cutie de cadou de lux. Material: otel. Dimensiune: 11.7 x 3.8 x 1.9 cm. Greutate: 0,224 kg.

unealta multifunctionala gearx

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.