Filtrare

Preț
28517 Lei - 45511 Lei
Disponibilitate
CULOARE
MATERIAL
MARIME
GEN

Geci

Gecile personalizate sunt materiale promotionale foarte populare si indragite, ele fiind atractive pentru toate firmele care doresc sa isi promoveze brandul intr-un mod unic, indiferent de nisa in care activeaza. Gecile personalizate sunt articole vestimentare ce reprezinta un instrument excelent de promovare. Gecile se pot inscriptiona cu sloganul, mesajul sau logo-ul firmei tale si dispun de o suprafata mare de personalizare.

Înainte

Exceptand faptul ca sunt niste articole vestimentare necesare in viata de zi cu zi, gecile personalizate reprezinta o alegere ideala de cadouri business sau instrumente de promovare. Pe langa faptul ca iti vor complimenta stilul vestimentar si iti vor imbunatati imaginea, gecile personalizabile iti vor pune brand-ul in vazul lumii in totalitatea timpului in care tu si colegii tai de la birou le veti purta. Astfel, pentru a te ajuta sa iti promovezi firma intr-un mod unic si interesant, noi, echipa Everestus, iti venim in ajutor! In acest sens iti punem la dispozitie categoria noastra de geci personalizabile care include o gama de aproximativ 400 de modele pe care le poti inscriptiona cu amprenta unica a brand-ului tau. Aceasta categorie se imparte la randul ei in 3 subcategorii: Geci Dama (100+ modele disponibile), Geci Barbati (190+ modele disponibile) si Geci Unisex (120+ modele disponibile). Obiectele promotionale sunt disponibile intr-o varietate de culori, materiale si design-uri, fapt ce iti asigura o mare diversitate de optiuni, si astfel vei gasi cel putin un model care sa ti se potriveasca.

 

Cum se pot personaliza gecile? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Iti aducem in atentie faptul ca pe Everestus personalizam geci cu scopul de a te ajuta sa iti promovezi brand-ul intr-un mod cat mai rapid, eficient si usor. Printre beneficiile aduse de inscriptionarea materialelor promotionale se numara: vizibilitate sporita, notorietate crescuta si iesirea din randul firmelor competitoare, evidentiindu-te intr-un mod eficient. Astfel, pentru a te ajuta sa profiti de beneficiile mentionate, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare, care vor face ca brand-ul tau sa fie in permanenta in vazul lumii. Cele mai populare dintre aceste tehnici sunt: Broderie, Serigrafie, Transfer, Direct si Vinyl Printing etc. Gecile se pot inscriptiona atat cu logo-ul, cu mesajul, cat si cu sloganul firmei tale si dispun de o serie de suprafete mari de personalizare pentru a-ti oferi cat mai multa versatilitate si libertate de alegere.

 

De ce geaca personalizata este un instrument excelent de promovare a brand-ului tau?

 

In cazul in care te gandesti sa abordezi o noua strategie de marketing pentru a te diferentia de competitie si pentru a te evidentia intr-un mod calitativ, iti recomandam sa vizitezi categoria noastra de geci personalizabile deoarece acestea sunt instrumente ideale de promovare. Luand in considerare faptul ca sunt articole vestimentare foarte populare si necesare in special in vremea rece deoarece ne ajuta sa ne pastram temperatura corpului ridicata si sa ne ferim de imprevizibilitatea iernii, gecile personalizate te vor ajuta sa iti expui brand-ul si sa atragi lumina reflectoarelor asupra lui intr-un nou mod, oferindu-ti un impuls mare de vizibilitate si atragandu-ti viitorii clienti. In plus, gecile sunt o alegere excelenta de cadouri business, acestea putand sa fie oferite atat colegilor tai de la birou, cat si ca si cadou sau bonus pentru clientii tai.

Everestus este importator direct si distribuitor de geci personalizate, asa ca iti recomandam sa arunci un ochi asupra site-ului nostru si sa iti promovezi firma cu ajutorul celor mai bune materiale promotionale disponibile.

Înainte